Chat eMacedonia

  • Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А

Ајсшутер

Гостин
Еве конечно чат за Македонските играчи, кога имате време дојдете :)

http://mibbit.com/chat/

Пишете го вашиот ник во полето Nick а кај полето Channel: пишете #emacedonia и кликате Go на крајот.
 
П

Паган-др

Гостин
А зошто не го користиме чатот на еРепублик? Macedonia National ли како се викаше...
 
Статус
Затворена за нови мислења.
На врв Bottom