Чао Floppy

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
HaKeRcE напиша:
Е добро бе хакер како ќе ми префрлеш докумен на пример од 500Кб? ако јас имам пентиум 2 без усб влез?

RIP флопи :( :( :( сеа само USB ќе си користам

uste koristam floppy ama zaradi majka mi a neznam sestra mi kupila usb i go izgubila negde:(

StevoMC напиша:
uste koristam floppy ama zaradi majka mi a neznam sestra mi kupila usb i go izgubila negde:(
Yeah,и јас изгубив едно,ако изгубам уште едно не купувам веќе,проблемот во усб-та е што се скапи и не се за заборавени луѓе....инаку првото го загубив кога со точакот заминав да земам нешто од една подалечна продавница, и на панталоните џебот бил скинат и така :tapp:

Усб е супер работа само што има малку висока цена, но и има компјутери што немаат усп порта....така да флопито сеуште не е за бо канта

абе,јас реков дека јас ќе се откажам од флопито..а ако треба нешто да ти снимам од 500 КБ слободно...

Mac)) напиша:
Леее флопи...Ко ќе ми текне како сум пребацувал том и џери и аладин игри од флопи...
Па она идеш вин зип датотеки делиш на 15 дела за флопи...лелелелел спомени

Чао флопи ќе ми недостигаш
Том и Џери, аладин????? Виндоус имаме инсталирано од флопи незнам мислам дека беа некои 28-29 мислам 95ка. Крајна ситуација стигнува до 26то флопи го ставаме и вика не е у ред:kesa:убиство па ајде трчај кај другарти барај го не е дома остај го компјутерот, дедо ти ќе те убие зашто конфљуторот останал да „гори„ цела вечер тоа пари коштало, све пресметуваше у лебови бе мрднат чоек. Па следниот ден доврши некако за на крај да си горд јузер на 95ка:pos: какви трагедии се дешавале со тоа флопињата. Повердрајв, ти текнува кога се снимаа игри од касети????Е тоа биле времиња.
Гуд бај флопи, јес да немам ниедно дома одамна

Јас ќе си чувам едно и кога после дваесет години ќе му го покажам на син ми да се прсне од смеење!! :pos2:

kakvo flopy... Ne go koristam mn osven kaj stari masini za instaliranje a poveke praktikuvam usb. prvoto so go kupiv bese 64mb pa prodolziv so 1gb a denovive mislam da zemam od 4gb. Pozdrav

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom