Е добро бе хакер како ќе ми префрлеш докумен на пример од 500Кб? ако јас имам пентиум 2 без усб влез?HaKeRcE напиша:Floppy...Чао..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е добро бе хакер како ќе ми префрлеш докумен на пример од 500Кб? ако јас имам пентиум 2 без усб влез?HaKeRcE напиша:Floppy...Чао..
Yeah,и јас изгубив едно,ако изгубам уште едно не купувам веќе,проблемот во усб-та е што се скапи и не се за заборавени луѓе....инаку првото го загубив кога со точакот заминав да земам нешто од една подалечна продавница, и на панталоните џебот бил скинат и такаStevoMC напиша:uste koristam floppy ama zaradi majka mi a neznam sestra mi kupila usb i go izgubila negde![]()
Том и Џери, аладин????? Виндоус имаме инсталирано од флопи незнам мислам дека беа некои 28-29 мислам 95ка. Крајна ситуација стигнува до 26то флопи го ставаме и вика не е у ред:kesa:убиство па ајде трчај кај другарти барај го не е дома остај го компјутерот, дедо ти ќе те убие зашто конфљуторот останал да „гори„ цела вечер тоа пари коштало, све пресметуваше у лебови бе мрднат чоек. Па следниот ден доврши некако за на крај да си горд јузер на 95каMac)) напиша:Леее флопи...Ко ќе ми текне како сум пребацувал том и џери и аладин игри од флопи...
Па она идеш вин зип датотеки делиш на 15 дела за флопи...лелелелел спомени
Чао флопи ќе ми недостигаш