D
Daedalus
Гостин
Верувањата кои го вклучуваат Бог, забрануваат чакри и сите тие њу ејџ ствари под едно име, а тоа е „магија“. Така што ако си комуницирал со Бог, сакаш да забораиш на сите овие ствари и да се осврнеш кон христијанство или друга монотеистичка религија. Пошто според тие списи на луѓе кои комуницирале со „Бог“, ако он те одбрал да зборува со тебе, ондак си пророк, а не индиго дете.Citam se komentari
Dokolku bio energijata e nad nivoto sto sekoj covek ja ima kako na primer ja. Sto bi znacelo toa? Deka nekoja cakra e aktivirana?
Posto mene me ismevaja vo temata za Indigo deca koga neznaev kade da se obratam. Ako ne te mrzi odi pogledni za sto stanuva zbor i ako mozes da mi objasnis sto kako da ja povratam taa sposobnost? Verlivo ili ne postojat takvi raboti vo svetot i okolu nas. No se sramimo da kazemo i zborimo za raboti koi gi mozemo poveke od normalniot covek.
Другото објаснување е дека можеби не комуницираш со „Господ“ туку со некое астрално суштество кое ти се претставува така. Пошто реално, никогаш не можеш да знаеш дали тој со кој зборуваш е Бог или нешто друго. Исто така, дури и да имаш „интензивна“ енергија, не мора да значи дека си „индиго“. Колку што знам, тие што се склони кон лечење и се една генерација понапредни души од индиго децата се „кристалните“ деца. Гуглај за нив, можеби си тоа.

Последно уредено од модератор:

[DOUBLEPOST=1410124652][/DOUBLEPOST]