Чаир

• Креатор на темата Креатор на темата Scirea
  • Време на започнување Време на започнување
Jas imav devojka od Cair od moi 18 god do 24... Mladelaskite godini.. Za tie 6 god vrska ja kisnev tamu, navecer u niedno vreme si idev sam i nikoj nisto mi nemase prefrleno, zakanuvano i slicno.. Najnormalno si funkcionirav so tamosnoto naselenie, pred zgrada sedenje do kasno, toa sve neli furnite sendvicarite, bukvalno ko vtora doma mi bese.. Sto e najtragicno, vo zivotov do sega na 3 pati mi se kurcele makedonci, nikogas albanci.. Ednas pamtam pred 15 god koga bese Aca Lukas vo ona diskono vo Kadino, so drugar odime niz Belimbegovo, i 4-5 dusi ni poprecija pat ne rasprasuvaa ni jadea kurot.. Vtor pat koga igraa Rabotnicki - Mzt vo Boris salata, imase istiot den na Masinski nekoja zabava brucoska (na onie IESTE, BEST itn) ja bev u bel dukser i me zastanaa kaj dramski eden momak i edna devojka zensko mi vikaa otkopcaj be dukserot od aerodrom li si, ja zbunet ne sfativ sto e rabotata duri otposle mi kazaa sto bilo frkata deka igrale mzt i rabotnicki.. Tretiot pat u avtokomanda Pirati dojdoa na buskata alkaloid, ja si cekam bus za nakaj doma (Čento) mi vikaat sto cekas, vikam 45/65, aaa ti od komiti si, sakaa da me tepaat, ja edvaj se razbrav so niv deka ustvari random cekam a prethodno imalo tekma vardar metalurg.. sto e najtragicno togas bese pojak metalurg i navivavme skoro site za nego..
Автоматски споено мислење:

Edino me nervirase koa u sred sex ke zapeese odzata ama toa e.. Ti doagja momentumot na svrsavanje i naednas rikaat ko da nema utre - walaaaaaaaaah akkkkbar (pauza) waaaalaaaa aaaaa aaaaaaaaaa aaakkkbarrr

Последно уредено:
Edino me nervirase koa u sred sex ke zapeese odzata ama toa e.. Ti doagja momentumot na svrsavanje i naednas rikaat ko da nema utre - walaaaaaaaaah akkkkbar (pauza) waaaalaaaa aaaaa aaaaaaaaaa aaakkkbarrr

Па и оџата си има "Мој Термин" кога да запее, нема да те чека ти да свршиш до 2 попладне :LOL:

Пренаселена е дека Меџити буквално дозволуваше сегде да се гради, еве пример да ја земеме Дижонска све се таму лепенки куќите... и сега утреден недајбоже ако се деси пожар, таму нема шанси да пројде противпожарен камион, луѓето ќе мора со кофи да ги гаснат куќите. Ама пак и овие се криви што не им иде памет, цело време само градат куќи на тоа место... Кој и да победи на избориве (ДУИ или БЕСА) не верувам дека ќе направат нешто за општинава, пак ќе си тераат по старо.

Ај малце убоо да пишеме, последнава година кај стадионот/пазарчето се отворија многу нови објекти: Моцарт (24/7 ќе работи кладилницата), Гарф сендвичара, Сара Фешн, Кипер супермаркет, Кики цвеќара, од другата страна Нептун работи веќе две години (y)
Брат уште живееш во чаир?

Чаир беше пред 2004та, сега ова не е Чаир, ова е некоја вештачка творба која служи за постигање на некоја цел во Скопје.
Беше до пред 2000-та а после тоа почнаа да се раселуваат комшиите од познати причини па и ја сосе нив. Инаку поранешен жител сум на Скопје-Север односно мал Лас Вегас у Чаир ;)
Автоматски споено мислење:

Град у сред населба тоа немаш ни у Београду

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom