sanos_a
www.autobusi.net/
фала ви и на двајцата овие две хостинг компании ке му ги презентирам на директорот па он каде ке одлучи таму ке биде поставена веб страната
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mafia.mk ima kvaliteten host? Imam edno drugarche igra ja igrata premnogu, vo denot stranata 5-6 pati -.-Се со гласувам со Грејвдигер...И јас користам на 4 сајта нивен хост и сум презадоволен...ws.mk , wp.mk mafia.mk, dezen.mk, delicon.mk ... Доста посетувани сајтови а и стабилни мојте не ги рекламирам иначе до сеа само 1 ми паднал серверот и тоа на 3-4 секунди можеби и било до мене тоа така да немаш гајле...
mafia.mk ima kvaliteten host? Imam edno drugarche igra ja igrata premnogu, vo denot stranata 5-6 pati -.-
Ме интересира изработка на вебсајт, ХТМЛ без флешови и чуда, со две куцани страни, галерија за до 400 слики у асална големина, е-commerce инплементирано решение, сосе регистрација на мк домеин, хостинг. Значи топтан цена, бар од прилика, фала Богу неможе точна од мојов опис. Можда и мобилен сајт.
Понудите по пп. И не претерувајте.
E-commerce за 200 евра? Кој е толку ефтин? Или ќе му инсталираш готов е-комерц, па после сам да се снаоѓа со базата и работата на сајтот![]()
Прашање?
Клку би чинела веб страна да се изработи во стилот ebay, аукциски веб со сите нишани без аматерски грешки,и има ли некој кајн нас што би можел да го изработи тоа.
Неколку илијади евра (1-3000€). Може да најдеш и дете што ќе ти инсталира готова скрипта за 100 евра, ама колку далеку ќе догураш со неа, не сум сигурен.
Не се работи за играчка за толку и јас ке се оправам
ме интересира да биде функционално а не секој ден нов проблем
каде можам д апрашам за повеќе информации