Нешто слабо пишуваат медиумиве дека поскапува бензинот?
Од вечер 95ката поскапува 2 денари = 109 ден.
98цата поскапува 2.5 денари = 111,5 ден.
брат, од една страна плачеш од друга страна го поддржуваш поскапувањево, не можам да те разберам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто слабо пишуваат медиумиве дека поскапува бензинот?
Не плачам, само се пожалив дека слабо вести околу тоа.брат, од една страна плачеш од друга страна го поддржуваш поскапувањево, не можам да те разберам.
Ама ти галиба не си многу трпелив, секој втор пост на темава е твој.Не плачам, само се пожалив дека слабо вести околу тоа.
А дека го поддржувам нормално дека не, целта на муабетов наназад беше дека секаде цениве растат така и кај нас. Ќе се среди се, треба само време и трпение.
Не плачам, само се пожалив дека слабо вести околу тоа.
А дека го поддржувам нормално дека не, целта на муабетов наназад беше дека секаде цениве растат така и кај нас. Ќе се среди се, треба само време и трпение.
Отвори time.mk и пробај да најдеш нешто за бензинов дека поскапува.Ама ти галиба не си многу трпелив, секој втор пост на темава е твој.
Нормално, сигурно нема мене рубљата да ми даде живот и пари. Уживај бе брат, јака е сега рубљата имате вие пари.плачеш брат, кукаш за бензинот а ги поддржуваш овие сулуди политики на западот кои го ебат народот од секоја страна.
Отвори time.mk и пробај да најдеш нешто за бензинов дека поскапува.
Нормално, сигурно нема мене рубљата да ми даде живот и пари. Уживај бе брат, јака е сега рубљата имате вие пари.
Значи тајм.мк се трпеливи.Отвори time.mk и пробај да најдеш нешто за бензинов дека поскапува.
Нормално, сигурно нема мене рубљата да ми даде живот и пари. Уживај бе брат, јака е сега рубљата имате вие пари.
Ќе надокнадат на следното покачување на дизелот ај.Значи тајм.мк се трпеливи.
Не ги засега нив, тие секогаш си тураат за 1000ка.Нешто слабо пишуваат медиумиве дека поскапува бензинот?
малку ни е (!?)намерно за да не почнат да прават паника мамата нивнам, им фуфка да не се крене народијава
Koj ke se krene od narodot sto ostana 60% e administracija.намерно за да не почнат да прават паника мамата нивнам, им фуфка да не се крене народијава
Koj ke se krene od narodot sto ostana 60% e administracija.