Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
62 усд Брент барел е сега. Има загриженост за економскиот раст и последиците од царините на Трамп. Исто усд еур малку падна така да има доста простор за намалување. Обично намалување на цена на нафта е лоша знак за глобниот и македонски со тоа економски раст...ама немора секогаш.Denes naftata na berzite tropna na okolu 66 dolari....ke padni benzinot za 2-3 denari vo slednite nedeli
Конечно дојдовме до 64 ден. Ајде нека го направат поефтин од дизелот веќеTemava e mirna znaci benziot poeftinel.
Ќе ја намалат ли кај нас цената? Или ќе челаат до следната недела да направат профит?
Кога најрано може да се знае за ова? Утре кое време излага соопштението?Значи утре да очекуваме драстично намалување или ќе почекаме?![]()
Секој понеделник, околу 12/13ч.Кога најрано може да се знае за ова? Утре кое време излага соопштението?
Автоматски споено мислење:
Регулаторна кога излага со соопштение?
Имам 5 тона за земање у компензација,да одам да ги точам или да чекам? Може ли да се поскапи?Секој понеделник, околу 12/13ч.
Имаш време утре од кога ќе објават кај 12 саат до вечерта до 00 за да земеш. Најубаво да почекаш.Имам 5 тона за земање у компензација,да одам да ги точам или да чекам? Може ли да се поскапи?