Цена на LCD проектори???

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
5 август 2007
Мислења
3.609
Поени од реакции
2.658
Јас се извинувам што отварам тема, меѓутоа ми треба итно да знам колку пари се движат LCD проектори. Барав по интернетов, најдов кој продава,ама нема цени нигде.
Па ако знаете, одприлика средна цена да ми кажите колку е. Или пример да ми кажите, имаш од ??? до ???.
Благодарам, и одкако ќе ја добијам информацијава, слободно бришете ја темава :)

Остај тоа бришење, нека седи темава како општа за LCD проектори.

Мене ме интересира до каде напреднале, гледам дека сега се FULLHD, vivid color бла бла...ама не сум поглеал во пракса. Има ли некој што е барем километри блиску во квалитет и боја на просечен LCD телевизор.

Остај тоа бришење, нека седи темава како општа за LCD проектори.

Мене ме интересира до каде напреднале, гледам дека сега се FULLHD, vivid color бла бла...ама не сум поглеал во пракса. Има ли некој што е барем километри блиску во квалитет и боја на просечен LCD телевизор.

Има, има. Кога бев на концерт на Eric Clapton имаше два видео бима СО ПО ДВА ПРОЕКТОРИ на едно платно и.... таква слика не си видел!
Во кино не е толку чиста и со толку реални бои! А како е постигнато тоа, со кои проектори, кои комбинации..... не знам.
Битно имаше по 2 проектори вперени во едно исто платно и сликата беше ГРОМОЈ!

Има, има. Кога бев на концерт на Eric Clapton имаше два видео бима СО ПО ДВА ПРОЕКТОРИ на едно платно и.... таква слика не си видел!
Во кино не е толку чиста и со толку реални бои! А како е постигнато тоа, со кои проектори, кои комбинации..... не знам.
Битно имаше по 2 проектори вперени во едно исто платно и сликата беше ГРОМОЈ!
epa toa bila fintata DVA proektori na isto platno duplo boi duplo kvalitet hahaahha :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom