Целосна вистина

• Креатор на темата Креатор на темата aaaaaggggg
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 јуни 2011
Мислења
15
Поени од реакции
5
Имам луге на кој им се имам доверено скоро се , зборувам за најблиските луге !!! али ипак има некој рабори што не може и не ги знае никој друг освен мене . Дали некој од тука се има доверено некому баш се или ипак постои нешто длабоко во вашата подсвест што не би го спомнале никому ???? :D

Имам луге на кој им се имам доверено скоро се , зборувам за најблиските луге !!! али ипак има некој рабори што не може и не ги знае никој друг освен мене . Дали некој од тука се има доверено некому баш се или ипак постои нешто длабоко во вашата подсвест што не би го спомнале никому ???? :D

Мислам дека е невозможно да му кажеш некому буквално се за тебе, пошо како и да е, немаш доволно време.

најарно тие вака не лажи ал не кажувај буква повеќе от тоа што ќе те прашаат ;)

нормално дека неможеш да кажеш се lol :D

Се имам доверувано на некои луѓе за одредени работи, сепак секој човек има работи коишто ги чува само за себе :).

Колку Декстери има на форумов ? :D:D:D

all the secrets I have nobody knows, otherwise they won't be secrets..

Еднаш се излажав и кажав нешто на некого и доста скапо си ја платив казната.Никогаш не доверувајте се на никого тоа е мој совет.На луѓето можам да им кажам само како се чуствувам и како можат да ми помогнат.Но никогаш повеќе нема да се доверам никому зошто неможам да им верувам на луѓето...

Сашенко добар тајтл.
Иначе... на никој не треба да се отвориш целосно..да кажеш се, затоа што 90% од луѓето се од некаква корист со тебе...не ги интересираш и се ситат на твоите падови. Така да најпаметно е оние битни работи кои ти се, да си ги чуваш само за себе...а тој кој ќе заслужи да ги дознае со текот на времето ќе се издвои од сите други "другари". :)
А за тоа дали некој знае буквално се за мене. Да, имам една другарка на која и се имам кажано буквално се. И воопшто не се каам, до сега ја нема изневерено мојата доверба, а за понатака ќе видиме. :)

Јас не доверувам тајни многу али мене ми се доверуваат многу бе

Еднаш се излажав и кажав нешто на некого и доста скапо си ја платив казната.Никогаш не доверувајте се на никого тоа е мој совет.На луѓето можам да им кажам само како се чуствувам и како можат да ми помогнат.Но никогаш повеќе нема да се доверам никому зошто неможам да им верувам на луѓето...

tokmu taka e druzhe, i mene mi se ima deseno slichno neshto i nikoash pokje si vetiv deka nema da mu vervam poke na nekoj drug osven na samiot sebe, iako iam lukje na koj so sum 'siguren' deka mozam se da im kazam, ali koj znaj so se mozi da izlezi nastrana, taka da ako nekoj ima neshto da si socuva za sebe, podobro da si socuva za sebe makar i da ne e tajna, poshto mislam deka samiot sebesi nemozis da se zaebis ako ne probvas nekoj drug da zaebis vo slucajot (se nadevam deka me sfatifte site).. druga stvar sho sum siguren (meaning literally) e poezijata, pishi ja, sam znajs da ja sfatish ama drug nema da go sfati istoto sho ti sakash da go napishish xD pozz !!
--- надополнето: Jul 3, 2011 9:50 PM ---
Јас не доверувам тајни многу али мене ми се доверуваат многу бе

i jas sea sum takov tip na coek, site prvo trcat da mi kazat mene (site se podrazbira pod tie so mi kazvat stvari) i iako mene ne me zasega, se trudam da bidi to so velat starite, vlegva od ednoto uvo od drugoto izlegva.. jbg sa.. takvi vpecatoci sme ostajle kaj razlicni lugje pa sea ako e rabotata da se daj sovet, nema nisho da ti koshta ali podobro e da si 'kopile' nego site da te znat sho prajsh i kako go prajsh neshtoto xD respekat!

Дали некој заслужува да ја знае апсолутната вистина за тебе? - Не!!

П.с Пробајте со Драга Кајгана, сигурно нема да ве изневери.

Секогаш имам некои работи што не можам да ги кажам на глас било пред ''најдобра'' другарка било пред сестра или брат... уште ја немам таа доверба во луѓето да се исповедам!

Во никој немам доверба и на никого не се доверувам :)

Едноставно несакам да ги замарам другите со моите тајни,а и полесно ми е кога знам само јас

Кој будала нема тајни?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom