Целокупниот пакет на Нимиц

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Осетив дека темата некако нема да предизвика некој интерес. И АБЦ го нема. Знаете зошто? Бидејќи нема простор за дискусија и меѓунационално и контрапартиско препукување. И баш ми е мерак заради тоа...

Ќутете сите кои сметате дека менување на моето име е во ред... Тоа е наредба!!!!!!! :salut: Пссссст!!!! Hush! Silence... I kill you!!!!!!

:bip:

Осетив дека темата некако нема да предизвика некој интерес. И АБЦ го нема. Знаете зошто? Бидејќи нема простор за дискусија и меѓунационално и контрапартиско препукување. И баш ми е мерак заради тоа...

Ќутете сите кои сметате дека менување на моето име е во ред... Тоа е наредба!!!!!!! :salut: Пссссст!!!! Hush! Silence... I kill you!!!!!!

:bip:

Како бе,па гледаш дека сум дежурен 24 часа на ден,само да го зачуваме името а ти овде си се наспал сега и ај малку да се провоцираме.Туку со победата на Мечката во Русија како да омекнува ставот на САД денес кон Македонија и НАТО ги насочува своите ракети кон Грција,барем според пишувањето на грчките медиуми.
Си велам дека ќе ги кандисаат Грците да попуштат,само по која цена останува да видиме деновиве.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom