Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
Xabi Alonso will be the next Borussia Mönchengladbach head coach, according to Bild. His Real Sociedad contract expires this summer.

:aplauz:

Левандовски се повредил, го пропушта Лајпциг во сабота, и можно е и првата со ПСЖ.

Левандовски се повредил, го пропушта Лајпциг во сабота, и можно е и првата со ПСЖ.

Бидејќи морале да го играат против Андора. Сега и против Англија нема да им игра.
Како што читам, има шанси поголеми да игра против ПСЖ.

и втората нека ја пропушти...нека се одмори човекот....(Неимар нон стоп пропушта натпревари)

Играчот на @RATM Силва :icon_lol: ..сега веќе со официјално повеќе голови од најталентираниот играч, чудовиштето што екипите сонуваат да го имаат...и тоа во директен дуел против него :D

Играчот на @RATM Силва :icon_lol: ..сега веќе со официјално повеќе голови од најталентираниот играч, чудовиштето што екипите сонуваат да го имаат...и тоа во директен дуел против него :D

Драго ми е што ти ја продолжуваш дејноста и спотираш и ти што го кажа тоа. Јас денеска за фудбал немам ниту желба, ниту имам кредит да зборувам.
После Порто, евентуално, здравје.

Добро ќе им дојт една година без ЛШ пошто некои се мислат ѕвезди во тимот дека се. Пример Ројс.

Кој тренер е сега слободен за ФК Излог?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom