Bundesliga

• Креатор на темата Креатор на темата aleksandar09
  • Време на започнување Време на започнување
20200421_194247.jpg
Скоро 263 мил.евра потрошиле Дортмунд за овие играчи

Бундеслигата продолжува најверојатно на 9ти мај.
А чекај бе, зошто воопшто без публика? Мене ептен ми е тапа без публика, нема никаков жар. Сигурно можи да се пронајди решение, пример капацитетот на стадионот е 50 000, нека се примат 20-25000. Ќе си има потребна дистанца и се ок...

А чекај бе, зошто воопшто без публика? Мене ептен ми е тапа без публика, нема никаков жар. Сигурно можи да се пронајди решение, пример капацитетот на стадионот е 50 000, нека се примат 20-25000. Ќе си има потребна дистанца и се ок...
Да е ова во Mакедонија, двајца (не 20-25 илјади) да дозволиш да присуствуваат на натпревар, се кладам дека ќе се тупнат еден до друг :D

Да е ова во Mакедонија, двајца (не 20-25 илјади) да дозволиш да присуствуваат на натпревар, се кладам дека ќе се тупнат еден до друг :D
Настрана балканот. Си има ред во Германија, Англија, сигурен сум дека можи да се изведи нешто вакво.

Настрана балканот. Си има ред во Германија, Англија, сигурен сум дека можи да се изведи нешто вакво.
Да секако, оди на навивачите на Дортмунд што се на таа трибината позади голот и кажи им држете два метра растојание. :ROFLMAO:

Ерм, не знам, може зошто е пандемија?

Ерм, не знам, може зошто е пандемија?
Намален капацитет со самото то и дистанца, можи да се најди начин. не се толкави индијанци, ќе си има луѓе да регулират... и 2000 души да има на трибини пак подруго ќе биди

Намален капацитет со самото то и дистанца, можи да се најди начин. не се толкави индијанци, ќе си има луѓе да регулират... и 2000 души да има на трибини пак подруго ќе биди

Има забрана за секакви собири и групи над 2ца, Бундеслигата ќе ја реактивираат да се качи моралот на народот и да не пропаднат клубовите. Задолжителни се маските скоро секаде во Германија сега, откажани се сите концерти до септември, Октоберфест итн итн. Нема шанси за публика.

Ама како ги кажувате навивачиве, ко да се раѓаат на самиот стадион ко на стаза на кантер...
Треба да дојдат пешки или со јавен превоз? Кај ќе пикнеш 1000 души во вагон? 150 души во автобус? 5 души у коли? Пабови, све тоа... Не ги носат како војската на цар самуил еден позади друг у линија... :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв