Bundesliga 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во Бундеслигата?

• Вкупно гласачи
    152
Статус
Затворена за нови мислења.
Plasticnive i Sirle ke go zemaat, hmm. Se nadevam UEFA ke im napravi problem so Financial Fair Play posto mora da gi zapazat kriteriumite ako igraat vo Evropski kup i najverovatno vgodina toa i ke go pravat. Od ovie pladticni glava ne mozes da krenes.

RIP Bayern :D
За еден меч примија повеќе голови отколку цела полусезона. Секоја чест како игра Волфсбург.

Па ми се смееја ко не ги пишев Баерн 2ка. :kuracc:

Plasticnive i Sirle ke go zemaat, hmm. Se nadevam UEFA ke im napravi problem so Financial Fair Play posto mora da gi zapazat kriteriumite ako igraat vo Evropski kup i najverovatno vgodina toa i ke go pravat. Od ovie pladticni glava ne mozes da krenes.

Да бе Волфзбург се криви поради неспособноста на целиот тим на Борусиа Дортмунд каде имаат 100 порази досега,и умрени екипи како Вердер и Франфуркт му држеа фудбалски лекции

Конечно некој да го седне на гз Баерн :roker:
Кевин гази во Германија кај нас неможеше место да фати :tapp:

Bayer: Leno; Hilbert, Spahic, Toprak, Wendell; Bender, Castro; Calhanoglu, Drmic; Bellarabi, Kießling
BVB: Weidenfeller; Piszczek, Hummels, Sokratis, Schmelzer; Ginter, Sahin, Reus, Kampl, Großkreutz; Immobile

1 прашање, на што се должи кризава у Дортмунд, глеам последни на табела :shook:

1888677_778006855620264_8259934282712993598_n.png

Дортмунд ќе опстани, шо мислите?

Дортмунд ќе опстани, шо мислите?

Да

Хунтелар казнет 6 натпревари. Шалке ќе поднесе жалба. Кога ми текне Роналдо дека е казнен само два натпревари во шпанската лига :aplauz:

B81sQguIgAAJgnw.jpg

Гранит Џака го продолжи договорот со Менхенгладбах до 2019

4,w=559,c=0.bild.jpg
[DOUBLEPOST=1422906876][/DOUBLEPOST]Вердер како ја подобрија играта откако Скрипник почна да ги води и Торстен Фрингс како асистент. Барем сум сигурен за нив и Дортмунд дека нема да испаднат иако повеќе екипи сезонава се борат за опстанок како и за топ 6 позициите кои водат во Европа. Многу изедначени сезонава тимовите. Ќе биде интересно.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom