- Член од
- 29 јануари 2023
- Мислења
- 38
- Поени од реакции
- 39
Kad ti se smenili? I ja sam isto novembra bio intervjuИнтервју Ноември 2020, Софија (9700 < број < 10000)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kad ti se smenili? I ja sam isto novembra bio intervjuИнтервју Ноември 2020, Софија (9700 < број < 10000)
Колку време беше на финална?Денеска се смени статусот во горенапишаното. Дали некој знае отприлика колку време трае овој статус до земање на државјанството?
- Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Документите са изпратени за издаването на указ на Вицепрезидента на Република Б'лгарија
Zdravo, vo procedura sum za izdavanje bugarski pasos od 2019 god so posrednik , no vo koronta otidov sama na intervjy vo skopje i sega statusot mi e deka me vrakaat da dostavam dopolnitelni donkumenti za rodninski vrski od setra. Dali ako otidam vo oprtinata kaj sto ima adresa ke mi dadat udptvoreneie za rodninski vrski bez nejzino prisustvo i potoa treba da go dostavam vo sofija vo ministerstvo za pravosudie , dali nekoj bi mi kazal sto treba da pisuva na molbata so dokumentot i dali treba da zakazam termin da dostavam dopolnitelni dokumentu. Blagodaram odnapred
Кога беше на интервју, кој број преписка си приближно?Zdravo, vo procedura sum za izdavanje bugarski pasos od 2019 god so posrednik , no vo koronta otidov sama na intervjy vo skopje i sega statusot mi e deka me vrakaat da dostavam dopolnitelni donkumenti za rodninski vrski od setra. Dali ako otidam vo oprtinata kaj sto ima adresa ke mi dadat udptvoreneie za rodninski vrski bez nejzino prisustvo i potoa treba da go dostavam vo sofija vo ministerstvo za pravosudie , dali nekoj bi mi kazal sto treba da pisuva na molbata so dokumentot i dali treba da zakazam termin da dostavam dopolnitelni dokumentu. Blagodaram odnapred
Koj datum na int si? Broj na prepiska ? Da znajme da se orientirame i ostanatiteДенес промена.
Ako sakas da ni kazes koga bese intervju koj broj na prepiska si i kolko vreme cekase na finalna fala pozdravДенес промена.
5849/2020Koj datum na int si? Broj na prepiska ? Da znajme da se orientirame i ostanatite
Da li si bio na "Преписката е нередовна", ili na "Преписката е разгледана от С'вета по гражданството. Извадена е за доп'лнителна проверка, "?5849/2020
Интервју 20.07.2020 година во Битола.
Вратен на дополнително на 17.03.2023 година.
20.10.2020 vo skopjeКога беше на интервју, кој број преписка си приближно?
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Me interesira dali sam go izvadivte udostoverenieto za soprug i rodstveni vrski , dali ke mozam sama da go izvadamЈас и тој документ го доставив преку посредник
Да не се малтретираш да патуваш до Софија [emoji4]
Sent from my iPhone using Tapatalk
20.10.2020 vo skopje
Автоматски споено мислење:
Me interesira dali sam go izvadivte udostoverenieto za soprug i rodstveni vrski , dali ke mozam sama da go izvadam
Откако ќе се достави дополнителен документ, за коллу време од прилика би требало да се промени статусот. Благодарам