DECKIIIIII UKAZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!
UKAZ 146.
cekorite moi bea slednive:
1. na posrednik mu dadov izvodi letoto 2018 i cekav li cekav da mi zakaze data za intervju (togas pojma nemav za DABC i se drugo, samo znaev deka treba da odam na intervju). Cudo nekoe se desi pa otvorija termini i zakazav intervju Februari 27 vo Sofija, kade sto dojde posrednikot so papka dokumenti, ja si vlegov na intervju, zavrsiv i tolku... doticniot rece 6 meseci imas pasos v raka....
2.mina nekoe vreme, posrednikot umre (ni na tel da se javi ni nisto), a mene mi se posreki pa go najdov forumov nas najubav koj sekojdnevno go citav i se trudev da doprinesam kolku mozam i umeam ).
3. posle 19 meseci na zadolzitelna, se smeni vo finalna na 24.08.20. ovde procitav deka e dobro dobrovolno da se odnesat dokumenti vo MP, pa izvadiv ponovo izvodi i umrenica od dedo mi (roden 1898!!!) zaedno so potvrda od Lazar od Strumica, po DHL gi isprativ vo Sofia kaj drugarka koja gi odnese na prevod i legalizacija pa na salter vo MP, kade dobi karton/broj za primeni dokumenti. Dokumentite bea dostaveni vo MP tocno mesec dena otkako bev stavena na finalna.
4. 09.02.21 polozitelno.
5. denes, 21.09.21 ili skoro tocno 2 godini i 7 meseci od intervju izleze ukazot i rezervirav data da go podignam.
OD SRCE IM BLAGODARAM NA SITE CLENOVI OVDE, POSEBNO NA GENERAL, ALTAIR, BIGO, BIBO, GIGANT, PALE I USTE MNOGU DRUGI !
ke prijavam kako sum minala vrska prevzemanjeto na pasosot, 7 oktomvri, i tuka sum za se sto vi treba!
LOVE YOU, GUYS!!!!!!!!!