Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Dobro vece, dobri ljudi. Dobio sam neke informacije da je jedan covek preuzeo ukaz u konzulatu u Beogradu i nosio sam u Sofiju i da su ga odbili tamo, odbili da prime te dokumente. Da li zna neko zasto je to tako i sta bi moralo pre toga da se preduzme da bi oni primili u Sofiji? Hvala, pozdrav svima
Pozdrav druže
Kako su ga to odbili kazu da može sa Ukazom da se ide u Sofiju i da zavrsis to brže? Odeš tamo prijavis se na adresu i posle predas za matican broj i čeka se oko 2 nedelje da stigne matican broj i to je to tako su meni rekli tal lik sigurno iso sam i nesto nije lepo odradio ili nije znao jezik mora se ići sa čovekom koji priča Bugarski

Kad mogu da ocekujem promenu statusa da li neko zna mozda oli ima iskustva ?

Obrazuvana prepiska N:20**/2024/06.02.2024 g. Prepiskata se namira v procedura po zad'lžitelno s'glasuvane.

Dali nekoj znae ukaz 261 na koja data bil polozitelno? Ima eden kup ukazi. Se obiduvam da odredam koga ke sum otprilika jas. Blagodaram

Koga moze da ocekuvam promena na statusot ima li nekoj iskustvo?

• Образувана преписка N:88**/2023/16.08.2023 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.

• Образувана преписка N:88**/2023/16.08.2023 г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
februari/mart 2026
Автоматски споено мислење:

1000009347.jpg

naskoro. Imashe objava 87../2023 pred dva denA premin na finalna. M9zhno e i fevruari da bide, zoshto praznici ima.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom