Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Da li je moguće da Ministarstvo pravde izda kopiju identifikacionog broja (ID), PIN-a i broja predmeta u slučaju gubitka? Mislim na šalter u prizemlju?

Последно уредено:
zdravo na site
kako e za vozenje kola so bg tabli vo mk
znam neso menjaa zakon kaj nas dali e nekoj informiran?

Izvinete sto pisuvam cesto ovoj period, no najdov i od strana na majka mi krstenica koja e vo podobra sostojba, no originalot vekje go predal bratuced mi (dobil ukaz i gi ceka dokumentite da stignat vo ambasada vo Skopje). Dali moze so nekoja molba da se potencira deka orginalot e momentalno vo druga prepiska? Normalno deka ke sredam izvodi od rodeni i umreni.
Za kolku vreme od prilika se vrakja povtorno na finalna bidejki ostaviv dopolnitelni domumenti? Znam deka dopolnitelna so zapirka moze da potrae dosta. Vo mojot slucaj baraa poteklo.

Koj zemal pasoš može li da kaže kolku vreme se čeka od dadena adresa vo Skopje vo ambasada?Mi rekoa da se javam za dva meseci da prašam vo Bg vo opštinata do kade e rabotata.Kolku vreme obično se čeka?

Isto me interesira koga otidesh po ukazot dali moze da se plate brza postapa za okolu adresata da se zavrsi taa procedura po brzhe poso gleam deka site cekaat za adresata 2M+

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom