Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo do site , ve molam dali momentalno postoi nacin za poteklo bez star dokument ,posto znam mojot dedo bil vo BG armija ama pod drugo ime a nemozime sa najdime za da dostavime podatoci vo Voen Arhiv Veliko Trnovo za da ni izdadat potvrda. Bi vi bil blagodaren ako me upatite .Pozdrav
Cekaj si promena na zakon i spored to so ke utvrdat vidi dali mozis da apliciras. Vaka i da najdis ke mora da dokazis deka e ist coek
Автоматски споено мислење:

osven da prasas vo ambasada dali mozi da se povikas na taja prepiska so toj broj kaj so e drugiot dokument so te povrzva tebe,e sea od strana na majka neznam kako e ke pisi mozi nekoj so takvo iskustvo.vo sekoj slucaj ako nemas drug dokument i ako tie samo ovaj po majka probaj ne gubis nishto
Mozis mnogu citko kazi im so tocno ima vo to i to dosie. Isto kazi deka se povikuvas na toj dokument, podnesuvas dokumenti. Preproveri dati i prezime ime da e isto kako kaj bracet ti oti ako ne se poklopva
Izvinete sto pisuvam cesto ovoj period, no najdov i od strana na majka mi krstenica koja e vo podobra sostojba, no originalot vekje go predal bratuced mi (dobil ukaz i gi ceka dokumentite da stignat vo ambasada vo Skopje). Dali moze so nekoja molba da se potencira deka orginalot e momentalno vo druga prepiska? Normalno deka ke sredam izvodi od rodeni i umreni.
kazi deka se povikuvas na toj dokument i to dosie so broj kako so e, opisi rodnininska vrska, povrzi so izvodi od strana na majka ti. Kazi deka imas od dvete strani bugarsko poteklo. Preproveri dati i prezime ime da e isto kako kaj bracet ti zosto ima verojatnost da sporedat stom se povrzuvas so drugo dosie. Sigurno mozi da se povrzis so drugo dosie samo vnimatelno potkrepi so dokumenti najmnogu so mozis. So srekja

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom