Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo, prepiska 171** od 2022 godina. Sto mislite, koga da ocekuvam promena od zadolzitelna vo finalna?
Prepiski 150XX/2022 od 19.10.2022. od moite deca se od denes na finalna. Sega računaj, do tebe ima ušte 2000 prepiski, toa e negde okolu meces i pol po moja presmetka.

Последно уредено:
Ve molam za pomos koj znae.Na finalna mi baraat da dokazam deka covekot so star dokumentbg licna karta e istiot toj cija umrenica e so dve preziminja

Ve molam za pomos koj znae.Na finalna mi baraat da dokazam deka covekot so star dokumentbg licna karta e istiot toj cija umrenica e so dve preziminja
Ako mozis da najdis dokument kaj so coekot prvicno od edno prezime se prefrlil na dve preziminja prevedi go i dostavi go. Mozis da pobaras vo opstina kaj so ziveel coekot ili niz dokumenti so coekot ili negovi bliski imat doma. Tie barat nekakov dokaz deka ti si navistina predok na coekot so licnata karta. So srekja

Pa kako ste ja pocnale procedurata so razlicni preziminja? Ili posrednikot ve izlaza deka moze, sega posrednikot neka vi izvadi takov dokument.

Здраво на сите. Го добив пасошот оваа недела и ќе го напуштам форумот. Маратонот конечно заврши! За информации: Аплицирав во 2020 година, а имав позитивен во октомври 2024 година, со објавување на уредбата на почетокот на јануари 2025 година. Бев на дополнителна проверка скоро 18 месеци. Среќно за сите вас, и секој кој е во дополнителна проверка засекогаш, се надевам дека ќе се иселите од него наскоро!
Kolku vreme cekavte za potpis
Автоматски споено мислење:

Dali imate ponova informacija kolku vreme se ceka na potpis kolku trae toj status

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom