Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Вашата преписка е вклјучена в Указ 113 от 2019 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.

- sea se smeni konecno -
dokumenti od sestra
intervju 12 maj 2017 god
So sreka na site :)

Вашата преписка е вклјучена в Указ 113 от 2019 год. Можете да резервирате час, за да получите удостоверението си лично. Можете да направите нова резервација само ако сте пропуснали п'рвата резервација.

- sea se smeni konecno -
dokumenti od sestra
intervju 12 maj 2017 god
So sreka neka ti e

Stvarno ne mi e jasno cekam potpu ov VP od noemvri 2018,na intervju oktomvri 2017 a izlagaat potpisi vo intervju maj 2016.Da ne bidam svaten pogresno ama st arno ova e nenormalno ni red ni nisto. Cestitki do tie sto docekaa potpisi.

Stvarno ne mi e jasno cekam potpu ov VP od noemvri 2018,na intervju oktomvri 2017 a izlagaat potpisi vo intervju maj 2016.Da ne bidam svaten pogresno ama st arno ova e nenormalno ni red ni nisto. Cestitki do tie sto docekaa potpisi.
Tie bile i na dopolnitelna, zatoa sega dobivaat potpisi. I jas sum noemvri 2018 polozitelno, ke docekame i nie da ni potpise ne se sekiraj.

Sent from my SM-J415FN using Tapatalk

I jas sum kako tebe ama tie od maj se pred nas ajde uste malku i kaj nas

Ajde malce da ve raspolozam site na forumot.Denes mi se smena statusot od polozitelno.Inace cekav potpis od septemvri 2018 godina so brojce 4810/2014 preku konzulski pat i bev na dopolnitelna od 2015 godina.Samo so POTVRDAAAAAAA od kaj lazar.Trpenie spasenie!!!

Attachments

• Screenshot_20190726-164858.png
    Screenshot_20190726-164858.png
    258,3 KB · Прегледи: 110
Ss srecu neka e
Автоматски споено мислење:

- sea se smeni konecno -
dokumenti od sestra
intervju 12 maj 2017 god
So sreca

Ajde malce da ve raspolozam site na forumot.Denes mi se smena statusot od polozitelno.Inace cekav potpis od septemvri 2018 godina so brojce 4810/2014 preku konzulski pat i bev na dopolnitelna od 2015 godina.Samo so POTVRDAAAAAAA od kaj lazar.Trpenie spasenie!!!
Честито

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Честито

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Cestito i jas cekam samo so potvrda
Автоматски споено мислење:

Cestito i jas cekam samo so potvrda

Прв пат стигнаа до потпишување на положителните од септември 2018.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom