Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мoже ли некoј дa пише кoлку чини превoд плус легaлизaцијa зa еден дoкумент? Дaли беше 15 или 30€

Знам дека некаде имавте напишано колку пари е за еден ден да се сликаш и да го земеш пасошот ама не можам да го најдам може некој да ми ја каже цената? 27ми се сликам па сакам тој ден право да го земам

Ako znaes nekoj - Dali Bugarija e vo sengen zonata. Slusnav nekoj informacija deka ne e, i deka od 1 septemvri ke vleze vo Sengen zona. Nekoe info

Знам дека некаде имавте напишано колку пари е за еден ден да се сликаш и да го земеш пасошот ама не можам да го најдам може некој да ми ја каже цената? 27ми се сликам па сакам тој ден право да го земам
200 лв. пасошот и 90 лв. личната карта

Ako znaes nekoj - Dali Bugarija e vo sengen zonata. Slusnav nekoj informacija deka ne e, i deka od 1 septemvri ke vleze vo Sengen zona. Nekoe info
Не е во Шенген но е во ЕУ зошто ти е важен шенгенот ,ќе имаш контрола на граница тоа е све,освен ако си шверцер,хахаха

utre vo Smilevo ke doagja Jotova , koj moze da otide da dobie nekoja informacija od prva raka bi bilo dobro

Lugje aj ve molam kazete mi dali so ova ke zemam pasos 100%,go najdovme dokumentot od pradedo mi orginalen, dali da se sekiram ili ne

Attachments

• IMG_20180721_032304.jpg
    IMG_20180721_032304.jpg
    118,2 KB · Прегледи: 73
Ајде да се надеваме дека до октомври ќе се сменат работите и нема да добиеш Отказ. И после ќе му плачеш на Вангелис, а он ќе те теши дека си немал среќа во животот. А за лекови знаеш каде да се обратиш, имаш и дијагноза
јас велам дека таквите ко мене нама да ги одбиваат освен оние со неисправни документи,да почекаме да видиме јас веке славам знам дека сум успеал,ПАТЕМ ви должам извинување до некаде вие тројца сте во право,МИСЛИТЕМУЈА вие кој одуте преку тетки,баби,жаби и др..ова ке ти го памтам па здравје БОЖЕ за месец два да видиме кој најслатко ке се смее..

Секој работен ден работат во конзулатот,треба заказувајне и дали има гужви,и дали имаш број од преведувачот
Ponedelnik ne rabotat so stranki eve broj od preveduvacot ovlasten od konzulat 078 560 089 Andrijana[DOUBLEPOST=1532156667][/DOUBLEPOST]
Секој работен ден работат во конзулатот,треба заказувајне и дали има гужви,и дали имаш број од преведувачот
Zaboraviv da napisam ne treba zakazuvanje i nema guzva

Mislam deka ne moze vo eden den posto e prv pasos za tri dena moze

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom