- Член од
- 19 јуни 2015
- Мислења
- 414
- Поени од реакции
- 623
Мое мнение, однеси си го оригиналниот документ за да не те вратат на дополнителна. Сепак за секој случај, прашај го посредникот преку кој идеш (ако си преку посредник) дали е тоа во ред сега да го сторишНекое инфо некој 26.10.2016 интервју сеуште задолжителна. Произход добиен со стара крштеница од прадедо. Меѓутоа кога поднесував носев изод од мене, мајка, баба и крштеницата од прадедо. Не носев негова умреница не ми бараа. И ми ги вратија оригинал документите. На интервју не ми зедоа ништо оригинал од старите документи. Дали треба да доставувам нешто дополнително или да чекам статусот да ми се смени оти скоро година дена сум на задолжителна. Девојка ми е со копија од пасош сестра бугарка и она е сеуште задолжителна.. Некое искуство, мислење, совет ?!
https://mjs.bg/25/2503/ btw ај провери да не те има тука? На интервју бев февруари 2016 и само копија ми зедоа, ме има на листава за доставување дополнителен документ
И јас сум со крштеница од баба и после 3 месеци финална, пак на дополнителна па мораше оригинал да доставам