Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Stranata za brojkite ne raboti veke treti den znaci od ponedelnikot a i za portokolite do sabajle od ponedelnikot ja otvarase epten bavno a sega od pred nekoe vreme voopsto ne ja otvara ..nesto se slucuva toa e fakt + veke soopstenija ne gledam brojkite od 16000 kade sto bea zastanati ne bea pregledeni ali mislam deka veke se! Nekoi se prkrateni a na nekoi im se ceka za potpis kako i da e toa se mnogu malku brojki golemi sansi ima deka se pocnati i so 2014 zborot mi bese deka ke ima promeni ocigledno zatoa sto nema veke soopstenija nesto se slucuva a nie neznaeme sto ..neka e na arno ostanuva da vidime!

Stranata za brojkite ne raboti veke treti den znaci od ponedelnikot a i za portokolite do sabajle od ponedelnikot ja otvarase epten bavno a sega od pred nekoe vreme voopsto ne ja otvara ..nesto se slucuva toa e fakt + veke soopstenija ne gledam brojkite od 16000 kade sto bea zastanati ne bea pregledeni ali mislam deka veke se! Nekoi se prkrateni a na nekoi im se ceka za potpis kako i da e toa se mnogu malku brojki golemi sansi ima deka se pocnati i so 2014 zborot mi bese deka ke ima promeni ocigledno zatoa sto nema veke soopstenija nesto se slucuva a nie neznaeme sto ..neka e na arno ostanuva da vidime!
Azuriraat podatoci :D

Koga ke ne opravat nas od 2012 bre brat.dali i nie ke imame polza nesto sega so ovoj noviot prrsedatel na dabac
2012 istorska stana i ostana !!!
Ja neznam sto mislat sega i 2012 i 2013 i 2014 li ke gi terat site na kup od eden pat !!!
Neznam dali da kazam cirkuzi ili pak tragedii!

Koga ke ne opravat nas od 2012 bre brat.dali i nie ke imame polza nesto sega so ovoj noviot prrsedatel na dabac
Никаква полза нема да имаш, ДАБЧ може да ти издаде происход а ти тоа си го земал у 2012 може и 2011. Тие што сме заглавени у министерство ќе се спасуваме со стари документи од архивите или по дома ако најдеме. Ако таа опција не ти успева моли се да се изгласаат најавените надополнувања на законот пред да те прекратат па можеби тогаш нешто ќе успееш да извлечеш.

Никаква полза нема да имаш, ДАБЧ може да ти издаде происход а ти тоа си го земал у 2012 може и 2011. Тие што сме заглавени у министерство ќе се спасуваме со стари документи од архивите или по дома ако најдеме. Ако таа опција не ти успева моли се да се изгласаат најавените надополнувања на законот пред да те прекратат па можеби тогаш нешто ќе успееш да извлечеш.
Pa ima golemi sansi i tuka pak da se odi bugarija od novo da se pisuvaat molbi za prepiskite po noviot zakon i se taka u krug do beskraj.

Znaci Boris Vangelov e najverojatno noviot sef ma DABC

P
Pa i star dokument odnesov i uste pisuva na dopolnitelna.mislev dali ke se pridvizat rabotite tamu vo pravosudieto da se ubrza.pozdrav

P

Pa i star dokument odnesov i uste pisuva na dopolnitelna.mislev dali ke se pridvizat rabotite tamu vo pravosudieto da se ubrza.pozdrav
I jas imam star dokument go vnesov pocetok na dekemvri,vo januari mi pobaraa posmrtnica i toa prevedeno go vnesov na pocetokot na fevruari i oste nisto se sto pobaraa se im odnesov,i jas sum 2012

Znaci Boris Vangelov e najverojatno noviot sef ma DABC
Ne najverojatno...veke e naznacen

Pa ima golemi sansi i tuka pak da se odi bugarija od novo da se pisuvaat molbi za prepiskite po noviot zakon i se taka u krug do beskraj.
Ova e bitno so se sredi plus od VMRO pretsedatel prekrateni nema da ima so ovaj covek e sega teski so novio zakon da bidi so molba ne e problem edno odenje do BG...mislam deka 100% ke se sredi vo naredniot period do sredinata na April mora da se izglasa i noviot zakon taka nesto bese

Ne najverojatno...veke e naznacen

Ova e bitno so se sredi plus od VMRO pretsedatel prekrateni nema da ima so ovaj covek e sega teski so novio zakon da bidi so molba ne e problem edno odenje do BG...mislam deka 100% ke se sredi vo naredniot period do sredinata na April mora da se izglasa i noviot zakon taka nesto bese
Мислам дека треба да се гласа најкасно до 4 април.

Готово. Борис Вангелов, односно човекот на Каракачанов, ќе одговара за народното дело надвор од земjата. Со среќа па што побргу да дават пасоши.

zx620_2494205.jpg

Пак партизански работи ... :facepalm:
Имаше многу подобри од него, а овој нема никаква доверба сред б'лгарските општности во странство. Пак некакви комунисти на по 50 години, нема да сложат еден млад, образован човек, кој е бил во странство и знае проблемите на б'лгарската диаспора. Аман веке од партизанштина и лаже-патриоти. ВМРО ако не знаете на локални избори е правило коалиција со ДПС (партија предводена од Ердоган), само знаат да крадат и да шепат пари, нејзината мајка жална на Б'лгарија, сите са еден дол дренки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom