Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Azuriraat podatociStranata za brojkite ne raboti veke treti den znaci od ponedelnikot a i za portokolite do sabajle od ponedelnikot ja otvarase epten bavno a sega od pred nekoe vreme voopsto ne ja otvara ..nesto se slucuva toa e fakt + veke soopstenija ne gledam brojkite od 16000 kade sto bea zastanati ne bea pregledeni ali mislam deka veke se! Nekoi se prkrateni a na nekoi im se ceka za potpis kako i da e toa se mnogu malku brojki golemi sansi ima deka se pocnati i so 2014 zborot mi bese deka ke ima promeni ocigledno zatoa sto nema veke soopstenija nesto se slucuva a nie neznaeme sto ..neka e na arno ostanuva da vidime!
Koga ke ne opravat nas od 2012 bre brat.dali i nie ke imame polza nesto sega so ovoj noviot prrsedatel na dabacod 2012 sum
2012 istorska stana i ostana !!!Koga ke ne opravat nas od 2012 bre brat.dali i nie ke imame polza nesto sega so ovoj noviot prrsedatel na dabac
Никаква полза нема да имаш, ДАБЧ може да ти издаде происход а ти тоа си го земал у 2012 може и 2011. Тие што сме заглавени у министерство ќе се спасуваме со стари документи од архивите или по дома ако најдеме. Ако таа опција не ти успева моли се да се изгласаат најавените надополнувања на законот пред да те прекратат па можеби тогаш нешто ќе успееш да извлечеш.Koga ke ne opravat nas od 2012 bre brat.dali i nie ke imame polza nesto sega so ovoj noviot prrsedatel na dabac
Pa ima golemi sansi i tuka pak da se odi bugarija od novo da se pisuvaat molbi za prepiskite po noviot zakon i se taka u krug do beskraj.Никаква полза нема да имаш, ДАБЧ може да ти издаде происход а ти тоа си го земал у 2012 може и 2011. Тие што сме заглавени у министерство ќе се спасуваме со стари документи од архивите или по дома ако најдеме. Ако таа опција не ти успева моли се да се изгласаат најавените надополнувања на законот пред да те прекратат па можеби тогаш нешто ќе успееш да извлечеш.
Pa i star dokument odnesov i uste pisuva na dopolnitelna.mislev dali ke se pridvizat rabotite tamu vo pravosudieto da se ubrza.pozdravНикаква полза нема да имаш, ДАБЧ може да ти издаде происход а ти тоа си го земал у 2012 може и 2011. Тие што сме заглавени у министерство ќе се спасуваме со стари документи од архивите или по дома ако најдеме. Ако таа опција не ти успева моли се да се изгласаат најавените надополнувања на законот пред да те прекратат па можеби тогаш нешто ќе успееш да извлечеш.
I jas imam star dokument go vnesov pocetok na dekemvri,vo januari mi pobaraa posmrtnica i toa prevedeno go vnesov na pocetokot na fevruari i oste nisto se sto pobaraa se im odnesov,i jas sum 2012P
Pa i star dokument odnesov i uste pisuva na dopolnitelna.mislev dali ke se pridvizat rabotite tamu vo pravosudieto da se ubrza.pozdrav
Ne najverojatno...veke e naznacenZnaci Boris Vangelov e najverojatno noviot sef ma DABC
Ova e bitno so se sredi plus od VMRO pretsedatel prekrateni nema da ima so ovaj covek e sega teski so novio zakon da bidi so molba ne e problem edno odenje do BG...mislam deka 100% ke se sredi vo naredniot period do sredinata na April mora da se izglasa i noviot zakon taka nesto besePa ima golemi sansi i tuka pak da se odi bugarija od novo da se pisuvaat molbi za prepiskite po noviot zakon i se taka u krug do beskraj.
Мислам дека треба да се гласа најкасно до 4 април.Ne najverojatno...veke e naznacen
Ova e bitno so se sredi plus od VMRO pretsedatel prekrateni nema da ima so ovaj covek e sega teski so novio zakon da bidi so molba ne e problem edno odenje do BG...mislam deka 100% ke se sredi vo naredniot period do sredinata na April mora da se izglasa i noviot zakon taka nesto bese