Бугарски терор во Пиринско

• Креатор на темата Креатор на темата Македонцки
  • Време на започнување Време на започнување
BC, пак ште потретја на колегите крај Вардаро. Да се регистрира ОМО и РАДКО. Аз с'м от Пиринскија крај. В Благоевград. Знам какво мислјат хората тук. С едни избори ште се затворјат устите и мераците на нјакои среди на комшиите. Аз знам доста омовци. По-голјамата част са криминални елементи. На много от тјах децата им студират в Македонија с пари на техните служби. Тија хора ке излезат најаве, и те да си ги видат. Нема лошо. А те реват за ОМО, ама не искат да регистрират РАДКО. Страшна логика нали?

BC, пак ште потретја на колегите крај Вардаро. Да се регистрира ОМО и РАДКО. Аз с'м от Пиринскија крај. В Благоевград. Знам какво мислјат хората тук. С едни избори ште се затворјат устите и мераците на нјакои среди на комшиите. Аз знам доста омовци. По-голјамата част са криминални елементи. На много от тјах децата им студират в Македонија с пари на техните служби. Тија хора ке излезат најаве, и те да си ги видат. Нема лошо. А те реват за ОМО, ама не искат да регистрират РАДКО. Страшна логика нали?

Хахахах, абе вие сте ментални луѓе. Сите што се Македонисти се Срби или криминалци. Само интересно нешто е што речиси сите Татари на форумов порано или подоцна "признаваат" дека се со Македонски корени или живеат во Пиринска Македонија. Јас типувам на платени болесници или изгубени умови.

Хахахах, абе вие сте ментални луѓе. Сите што се Македонисти се Срби или криминалци. Само интересно нешто е што речиси сите Татари на форумов порано или подоцна "признаваат" дека се со Македонски корени или живеат во Пиринска Македонија. Јас типувам на платени болесници или изгубени умови.
Да, аз с'м от Благоевград, ако сакаш след малко като мина по чаршијата ште снимам дека ти кажеш. Ако дојдеш тука, обади се да пиеме по ракија. Аз честам. Абе половината ми пријатели са македонци. И никога не са ми кажали татар, а аз б'лгари на тјах. Ај со здраве.

Да,да ти знаеш убаво што е това,нели?

Па да, тоа е тешка психичка состојба.
Нешто како, ако некој не ми одговара, јас да го прогласам за грк, и со тоа, нели, тоја автоматски станува грк, тоест, јас сум во право а тој е проколнат!
Да, сум го видел тоа порано.
Само јас никого не прогласувам ни за грк ни за србин.
За разлика од некои други дискутанти на други форуми/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom