Бугарска непочит ни за покојните

Бе така и не разбрах - не може ли м'ртвите да б'дат оставени в покој?
Којто иска да ги почита - да ги почита.Какво значение има б'лгарин ли е, австралиец ли е или как'вто там.

Бе така и не разбрах - не може ли м'ртвите да б'дат оставени в покој?
Којто иска да ги почита - да ги почита.Какво значение има б'лгарин ли е, австралиец ли е или как'вто там.

пренеси го постов кај твоите таму, може ке му влезе на некој во главата

пренеси го постов кај твоите таму, може ке му влезе на некој во главата

Ne im vleguva vo glavata, so fabrichka greshka se, ne mozahat da ja razberat sushtinata.:uvo: Eve najbanalen primer, ne sfakjaat zoshto imalo 10 dushi na pomenot za Mara Buneva, ne im odi vo glava deka makedonskata ideja ja pobedila bugarskata ushte mnogu odamna, deka tie se gubitnicite.

No ona shto jas pak ne mozham da go razberam e zoshto volku chemer kaj nekoi Makedonci za mrtvite, koga na se uste zhivi lugje im lepat etiketi Bugari ?!?

Imashe primer na wikipedia, eden Makedonec se pobuni na diskusiite deka Kiro Gligorov go napravile Bugar (zaradi nekoj negov iskaz od Vtora svetska vojna mislam beshe -- znaete za onie iskazi koga go molat carot da ne gi strelaat deka bile "blagonadezhni Bugari" ili nekoja takva krajna mizerija -- a ispranive, potatareni mozoci denes dozhivuvaat orgazam na takvi iskazi. Toa vo nivniot svet e "dokazatelstvo" i e dovolno da im se pothranuvaat iluziite. :jaj:

E sega, Kiro Gligorov e edno teshko govedo i ne mozham da go podnesam. No chovekot se ushte neumren go napravija Bugar, a toj nikogash toa ne bil nitu takvo neshto rekol.

So eden zbor, se raboti za teshki bugarski kompleksi i prostotilak, za koi ne treba da troshime energija. Site gi znaeme shto (istoriska) maka gi machi i zoshto nagrnuvaat kon Makedonija. Taka da batalete gi, da ne se zamarame so niv i nivnite iluzii, treba nashi raboti da brkame. Ako sakaat da se dobri sosedi, odlichno; ako ne - nema da sme.

Што е тоа во Бугарите тажно да чепкаат во нации туѓи?Кој во нашите херои буричка треба да се срами...

za sekoja osuda, a koj go opravduva - sho pobrzo profesionalna (psihijatriska) pomos da si pobara...

много интересна комбинација на езика (ХЕРИ) на македонски
НЕ е по темата ама как се пише п'дп'д'к .
Героите са си герои . Вервами брат срешту брата не се е бил.
Зашто ти изнасја така да говориш само ???
Преди разправјахте и за Самуил виј си го броите за ваш, ние за наш:)
Малко глупаво ми се струва . Не смислиш ли

много интересна комбинација на езика (ХЕРИ) на македонски
НЕ е по темата ама как се пише п'дп'д'к .
Героите са си герои . Вервами брат срешту брата не се е бил.
Зашто ти изнасја така да говориш само ???
Преди разправјахте и за Самуил виј си го броите за ваш, ние за наш:)
Малко глупаво ми се струва . Не смислиш ли

Да не алудираш на тоа: Сшта хора два езика... Не го тупи бе со тоа.:kesa:

Да, да и Рамадан Шити, Али Ахмети и Мендух Тачи.....:pos2:

Па да, от винаги този родина са били најчисти б`лгари..
От дјадо и прадјадо са се чуствували б`лгари.
Тодор Проев е бил б`лгарски партијарх от 21 вјак!

(Извадок од бугарска `историја` од 22 век....)

Абе не лупај зелени...зошто се плашите од тие што имаат доблест да ви кажат во очи дека биле, се и ќе останат Македонци ? Каква е таа квази историја што само вие сте ја учеле ?
П.С. Тој благонадежен б'лгарин кој ми пишува приватни заканувачки пораки, нека не се плаши да ми пише јавно тука на форумов( терес ). Ајде момчета слободно пиши .:tapp:

Еве ја пораката од другар ми teres :

Ei mrasni srabski okupatory na Bulgarska Vardarska Makedonia pomnete mi dymata.Nie makedonskite bulgari tvardo sledvame zavetite na sastia toia Todor Alexandrov ciito bust bytnahte vcera i vi garantiram edno nesto: STE VI IZBIEME VSICKI KATO MRASNI PSETA DO POSLEDNIA MRASEN SARBIN!!! Ste zapocneme s redaktorite na ebanite vi prosrabski vesnici,televizionnite kanali i ste prodaljim s vsicki tia lajeistorici -pomiari, "anticki makedonci" i tiam podobna izmet.Ste se vargaliate v prahta i ste molite za milost pobedonosnite bulgarski voinici kopelenca mrasni. MAKEDONIA E BULGARSKA ZEMIA NEMA DA BIDE SRABSKA TIA!!SAN STEFANO V NASHITE SARCA !!

SMART ZA PREDATELITE NA BULGARSTINATA V MAKEDONIA!!!

Абе копук, вака напиши ја, немој да се плашиш не те тепам, ти си УТЕПАН од бога.

И јас ја добив истата порака:pos2:
Се згазив од смеа......

колку ниско и болно...еееј човеку...не верував дека копја ке се кршат околу тоше..не олку рано

Македонцки, ај жити мајка прочитај уште еднаш што пишував?
Парафразирав како бугарски учебник од 22 век ќе пишува за личности и настани од Македонија од 20 и 21 век...
Што мислам за татариштата, јасно зборуваат сите мои досегашни написи.

грешка ги читав цитатите мислев од некој татрчев се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom