LordDragonII
Dr.Strangelove
Податоците са дека кога вие станете готови за влез во EU, европската униа ке се разпадне.
Па да ќе се распадне зошто вие влеговте во неа и се ќе засмрдите таму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Податоците са дека кога вие станете готови за влез во EU, европската униа ке се разпадне.
Башка и пуни сте со вошки.
Zalam sto forudziite od Bugarija vrz baza na svojot obrazoven sistem,Makedonija ja poistovetuvaat so Srbija.Ako se obides bilo sto iskritikuvas vednas ke ti recat a Srbija.Toa e serioznaprecka vo mentalniot sklop.No so vleguvanjeto vo EU toj tip predrasudoi treba postepeno da se izbegnuvaatAbe bugari bidite srekni shto ushte ste na forumov i provocirate zoshto ja nemam videno ni eden makedonec na bugarski forum svite gi baniraa. Kaj e vashata demokratija??? Ne gledash li kolku Makedoncite se trpelivi, smireni, 4ekaat da slushnat sho imate da kazhete pa da vi gi pokazhat nashite argumenti protiv vashite. Ama nemoi da mislish deka nie ke izgubime ne6to so ova, naprotiv, mnogu dobivame !
Zalam sto forudziite od Bugarija vrz baza na svojot obrazoven sistem,Makedonija ja poistovetuvaat so Srbija.Ako se obides bilo sto iskritikuvas vednas ke ti recat a Srbija.Toa e serioznaprecka vo mentalniot sklop.No so vleguvanjeto vo EU toj tip predrasudoi treba postepeno da se izbegnuvaat
Леле, татарстан ако е на ВРВОТ, какви ли се тек другите?
Што уште нема да смисли татарскиот болен ум?
...interesna vest od kaj sosedite...
Се гледа кој ве плаќа па го браните. На кој начин е плукање тоа што се пренесува настан што се случил во некоја земја? Знам дека ќе добијам дебилен одговор бидејќи се работи за ботови што работат за виртуелна кауза.И со што оваа "интересна вест" очернја имиџот на Македонија? Или пак, со што процентa ни на невработеност очернја имиџот ви? Навистина не ви разбирам.Зашто не отворите една посебна тема која ќе се казва "Немам што да чеша, дај да плјуја по комшијата?
Поздрав
И со што оваа "интересна вест" очернја имиџот на Македонија? Или пак, со што процентa ни на невработеност очернја имиџот ви? Навистина не ви разбирам.Зашто не отворите една посебна тема која ќе се казва "Немам што да чеша, дај да плјуја по комшијата?
Поздрав