Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da de...perfektno se razbirame nie dvajca.
Fashizam....Bog da cuva i da brani...:ija:
ama avatarot na drugar ti fog sosema slucajno nosi bas eden takov decko so hmmm....cie bese ova zname?:pos2:
A koga treba da registriraat edna partija na makedoncite...sud,pritvor...more boi mamkata mursna makedonska...:pos2: :pos2: :pos2:
brkanje od rabota,rezil i smiah koga ke kazes deka si makedonec.
Ama fashizam...NIKAKO!Nema takva rabota, sa`kn!
I turcite sami si otidoa edno vreme od Bugarija,oni sakaa bugarski iminja...
se e toa normalno i razbirlivo.
да нормално да ги ословам бугарските власти фашистички кога негираат и неофицијално се служат со сите средства да се потисне постоењето на една етничка група, тоа е фашизам. Не реков дека сите бугари се фашисти, ама потезите што ги прават некои бугарски државјани и бугарските власти даваат индиции на фашистичко однесување.
И кажи ми со кои други зборови сум навредил некого те молам, не ми е својствено некого да го навредувам.
незнам за фашизам (фашизмот е нешто друго) ама шовинизам сигурно
До нашите бугарски посетители едно искрено френдли прашање, дали сфирка е уште 5 лева? Сакам да тркнам до Бугарија да си ја трошам платата како и секогаш досега што секој од Македонија правел. Да нахранам некоја фамилија едно 20 дена, сфирка по сфирка бунда...јебеш га.
Па знам, како да не, ама 60% са помали лугето из РМ и Србија ова година, а приходите во бг туризмот са нарастали со 10%. Мај е по-добро да си седите тамо. А само за сведенија - 600 хилјади бугари су били во странство за 3-те месеци, без они дека су били на Црно море. Виж ги сега вашите подаци, па пак се зезај. Ама добро си дошал, език'т-сличен, парите - исти, манталитет - балкански. Добродојдовте бракја македонци у дома си.(ово е шала за РИМЗ, други да не читат).топ...ај, ќе ве нахранам и годинава...ви треба подршка...
Па знам, како да не, ама 60% са помали лугето из РМ и Србија ова година, а приходите во бг туризмот са нарастали со 10%. Мај е по-добро да си седите тамо. А само за сведенија - 600 хилјади бугари су били во странство за 3-те месеци, без они дека су били на Црно море. Виж ги сега вашите подаци, па пак се зезај. Ама добро си дошал, език'т-сличен, парите - исти, манталитет - балкански. Добродојдовте бракја македонци у дома си.(ово е шала за РИМЗ, други да не читат).
А и нешто друго за сите бугаромразци - државниот далг е веке под 20% от БВП, а е бил 60% пре само 8 години. Коментарите ги оставјам на вас