Бугари и скопјељупци, надвор од Грција !

• Креатор на темата Креатор на темата Invent
  • Време на започнување Време на започнување
Сакат не тие, ама не не разликуват од вазе и ни го влошувате имиджот !
Сега оди разбери ги татарите?!?
Еднашка сме едно, другпат сме различно?!?
Кое е вистинското? Според вас де?
Според мене, не сакам ни најмала сличност со вас.

Едно е да сакаш, друго е да можеш, а трето и четв'рто да го направиш ! :toe:

Едно е да сакаш, друго е да можеш, а трето и четв'рто да го направиш ! :toe:

Епа ние сакавме држава ,можевме и ја направивме Македонија (колкава е толкава е добра е) после толку премрежја. Сакаме и се обидуваме да им го згорчиме животот на душманите од југ,исток,север и запад. А да знаеш и не им е свеедно.
Се плашат сите ,верувај.
Затоа е ваква работава, не се никој чисти како што ние сме чисти Македонци од Шара па до Пирин, од Прохор-Пчињски па до Солун и можеби пошироко.

Nemoj taka, ne im e lesno na Tatarive koga ni sami neznaat koj se.Ushte od vremeto na Car Boris kaj kje duvne vetrot tamu pripagjale, pa i do den denes. Shto se odnesuva na temava t.e. potocno za naslovot ne se raboti za "demokracija" kako shto ja vika ovoj shto ja otvoril tuku za necesnost i izoblicuvanje ama ako, pak sakal da se naprai interesen kao aj kje solidarizirame zaedno.Ako vekje saka da zboruva na temava koja ja napishal neka pishuva za grckata gragjanska vojna koga otvoreno kazale deka ne gi sakaat Slovenite(Makedoncite) ni Bugarite (tatarite), taka shto spored mojava logika ako ushte vo minatiot vek pravele razlika megju nas i tatarite, ne gledam pricina zoshto sega bi ne "meshale" kako shto tvrdi ovoj shto ja otvoril isprevrtenava tema.

ne odam veke na forumi za politika!
ne mozam vise.............
ke si turam uste eden stok i ke si go ladam na forumot za humor.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom