BucketHead

10000% нешто не е во ред... дали го имате видено интервјуто.!

Човекот е само креативен со имиџот, и што е најважно, му се може.

На интервјуто погоре... многу чудно говори :S! и коа го прашаа за женски вика се плашел од нив ROFL :D

Мн е цар овј човек.. И ете сг забрави шо сакаше да напишу... :uvo:

.. а да.! дека таа капа на главата е као од пуцки оние хехехе се шалам :helou:

а стварно е добар човекот..

Човекот е само креативен со имиџот, и што е најважно, му се може...

...па се курчи :pos2:

типот е цар,многу е добар,немам лоши зборови...
soothsayer
brewer in the air
Nottingham Lace
многу добри солажи...

Мојот омилен гитарист. Не можам ни да ги избројам неговите дела. Има и 5-6 албуми како Death Cube K (анаграм од Buckethead) издадено.

Хардкор фан сум. И тој некој шо кажуваше дека немал импровизација ич, дека бил као робот...па добро бе мајке му си гледал ли live од него некогаш. Иначе му ги имам сите албуми и сите додатни проекти. Одличен гитарист...врло способен да свири различни жанрови. Пак за човекот што викаше дека немал импровизација и емоции слушни ги Electric Tears и Colma, а можеш и Soothsayer уште бааѓи други песни.

Абе и да му ја знаеме фацата ништо неменува тој пак ќе остани тенџере-гла.

Хардкор фан сум. И тој некој шо кажуваше дека немал импровизација ич, дека бил као робот...па добро бе мајке му си гледал ли live од него некогаш. Иначе му ги имам сите албуми и сите додатни проекти. Одличен гитарист...врло способен да свири различни жанрови. Пак за човекот што викаше дека немал импровизација и емоции слушни ги Electric Tears и Colma, а можеш и Soothsayer уште бааѓи други песни.
Брат, да не ги имаш случајно албумите DCK (Black Album) и Monolith што ги има издадено како Death Cube K?

Брат, да не ги имаш случајно албумите DCK (Black Album) и Monolith што ги има издадено како Death Cube K?

Види ПП. И некој ако ги има албумите што ги има направено со Viggo Mortensen нека каже.

Види ПП. И некој ако ги има албумите што ги има направено со Viggo Mortensen нека каже.
Фала многу, брат.
Btw, како го слушаш Monolith? Некои викаат дека треба да се експериментира со редоследот на албумите, а според некои треба да се пуштат сите 5 наеднаш.

поима неам право да ти кажам јас ги имам пуштено едно по друго, ама го неам нешо многу многу слушано.

Ај ќе пробам сите истовремено да ги пуштам, па ако не се блокира компјутеров ќе видам како ќе звучи. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom