Бучковски е најголемиот лузер во политиката

• Креатор на темата Креатор на темата Makedon_20
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 февруари 2007
Мислења
3
Поени од реакции
1
Kako e mozno da ve simnat od vlast,da vi ja zemat partijata(da ve smenat od lider) i vie pak da go branite covekot sto vi go stori toa?Site znaeme deka toa bese delo na makedonskiot 'PAPA'.I pred nekoj den na emisijata Cumu Buckovski go branese Crvenkovski.Pa jas ne mozam da go razberam toa.Od premier i lider da ve simnat na najnisko ramniste i vie pak da go branite covekot sto vi go napravil toa.

А уште ли не сфати дека дури и во СДСМ согледаа дека имаа работа со психички непресметлив човек? Бучко е поголем шизофреник и од Љубчо...Нормално е да го тргнат од секакво дејствие кај комуњарите...

Најлошото што може да му се случи на еден политичар е тоа да биде политички мртов.

buckovski da e tele-tele e . ama seuste misli deka ke bide ambasador na NATO zatoa go brani ,ama toa nikogas nema da se sluci.pozdrav do site pravi makedonci

Муабетов е...ко сеа поише другари се натегаат кој у Бардовци е најлуд...абе сите се исти т*шак.

kako prvo ne sum partiski opredelen iako sum simpatizer .ama ne mi se veruva ,znaci koga se vmro na vlast i koga ke ja vodat politikata i drzavata kako sto i dolikuva na edna drzava togas site se isti(a toa e najgolemata navreda sto moze da se sluci ,deka se isti) a ti si komunjar sigurno, ne komunist - KOMUNJAR .a koga se komunjarite na na vlaste tie se "najdobri" a ne se isti ,ti si edna prosta dzukela koja ne gi gleda rabotite realno

cvele напиша:
kako prvo ne sum partiski opredelen iako sum simpatizer .ama ne mi se veruva ,znaci koga se vmro na vlast i koga ke ja vodat politikata i drzavata kako sto i dolikuva na edna drzava togas site se isti(a toa e najgolemata navreda sto moze da se sluci ,deka se isti) a ti si komunjar sigurno, ne komunist - KOMUNJAR .a koga se komunjarite na na vlaste tie se "najdobri" a ne se isti ,ti si edna prosta dzukela koja ne gi gleda rabotite realno
Хмм,ми удри едно 5-6 етикети...мора да ти е страв од мене,комуњар-комунист(доста го цитираш татко ти шо пцуе по дома, размисли со своја глава малце), интересно шо спомна горе "znaci koga se vmro na vlast i koga ke ja vodat politikata..." значи сеуште не ја водат или? А за реално гледање на работите, па како може ти сипатизерски настроен, гледаш со свои очи или низ двогледот на сипатизерската група? Иначе не се замарам со политика, неам време од пиење и спиење по паркови,поздрав :)

NACIONALIST напиша:
UCKovski e edno obicno TELE, sto m ozi sekoj da si go vodi na pasenje,

:nenene:
Не може да биде теле. Теле е до 18 год. Тој е веќе оформена личност.

Ne potcenuvajte go, ne e toj tele, ili vcerasen, ke se vrati i toa na golemo, samo treba malku vreme da se oporavi, da ne zaboravime toj gi drezi pola pratenici od sdsm vo parlamentot, pa da ne ve iznenaduva ako oformi nova partija

Aleee напиша:
Ne potcenuvajte go, ne e toj tele, ili vcerasen, ke se vrati i toa na golemo, samo treba malku vreme da se oporavi, da ne zaboravime toj gi drezi pola pratenici od sdsm vo parlamentot, pa da ne ve iznenaduva ako oformi nova partija

Буче у моментов само си го држи курот в раце.Неговотио влијание во СДСМ се виде на последниот конгрес...а тоа е 0, 0001%

Како министер за одбрана Бучковски беше најлошото нешто што и се случи на Македонија. Полошо и од УЧК. После се сеќавата на Струга, кога за малце ќе го запалеа. До тој момент беше типичен македонски предавник. Но изгледа дека тој само ги извршуваше задачите одозгора. Бранко успеа својот неуспех да го префли на него, си ги избриша рацете и го исфрли на буниште. Му ја уништи не само кариерата туку и животот.
Ама и Бучко не е толку наивен. Како Премиер, сакале или не да признаеме, беше успешен. А имаше и храброст да се сврти против „големиот“ :devil2: БЦ.

За тоа :aplauz::aplauz::aplauz: Бучко.

Неговата прикаска не е завршена. Само од него зависи колку паметно ќе изигра. Таква е политиката.

Per aspera ad astra.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom