Брза промена на карактерот

Нека ги јаде, ама откако ќе завршат Велигденските пости, сега не се мрси.
Е сега и ти, апетитот на таквите луѓе е како буре без дно не оди тоа така, а тек можеш да замислиш што ќе се случи ако влезе в црква за време на некаква литургија, покрај толку луѓе.Кога ќе отвори тоа челустот како некој кит има да ги голта сите, ќе почне и фрески и икони да јаде.

Токму во тоа е проблемот, премногу сум затворен дома... Дури и кога другарите ме повикуваат да излеземе, мене ми е срам од девојки што ќе ме видат...

Не може наеднаш да изгубиш самодоверба туку-така, мора нешто да ти се има случено, преиспитај се во што е проблемот. Можно е да имаш блага депресија или пак да патиш од анксиозност, во спротива не може да си кул фраер и наеднаш другиот ден да ти е срам да излезеш од дома за да не те видат девојките, очигледно немаш дадено доволно информации тука или не си свесен ни самиот, размисли.

Не може наеднаш да изгубиш самодоверба туку-така, мора нешто да ти се има случено, преиспитај се во што е проблемот. Можно е да имаш блага депресија или пак да патиш од анксиозност, во спротива не може да си кул фраер и наеднаш другиот ден да ти е срам да излезеш од дома за да не те видат девојките, очигледно немаш дадено доволно информации тука или не си свесен ни самиот, размисли.
Значи сватив дека проблемот ми е во комуникацијата, се затворив, а причина за тоа е фејсбук, форуми и по 4+ часа на компјутер.. Комуникација со луѓе на најниско ниво.. Ќе пробам ова да го средам :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom