Брунка на лице

• Креатор на темата Креатор на темата Delux123
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 декември 2012
Мислења
189
Поени од реакции
24
Дали на некој му се има случено ова да се разбуди со скинато брунче и за 3/4 дена да настане како на сликата бев на доктор ми препишаа некој си масти
Ваше мислење ќе остани ли белек имал некој нешто слично ?

Attachments

• DSC00823.jpg
    DSC00823.jpg
    276,1 KB · Прегледи: 174
Друг пат дечко, кога ќе си го копаш лицето, ќе земеш рацете и лицето 15 минути да си ги миеш со антибактериски сапун.
И да, честито лузна.

Друг пат дечко, кога ќе си го копаш лицето, ќе земеш рацете и лицето 15 минути да си ги миеш со антибактериски сапун.
И да, честито лузна.

Во тоа е и проблемот што не го чепкав воопште лицето кога станав од брунката ми течеше крв најверојатно во сонот :/

Во тоа е и проблемот што не го чепкав воопште лицето кога станав од брунката ми течеше крв најверојатно во сонот :/

Кожата е изиритирана. Да не си на одмор па да се имаш капено во солена вода? Затоа што солта ја проширува раната.

Ок фала ти ако има некој друго мислење нека пише слободно

И да, честито лузна.

Он изгледа на местото имал брунка (трајна - не акна) па ја откорнал во спиење.

Ок фала ти ако има некој друго мислење нека пише слободно

Кога ќе се вратиш од одмор оди право на дерматолог. Не паничи, но делува сериозно и мора да обратиш внимание.

Бев на доктор овде и ми препишаа 2масти и 1спреј за заштита на кожа ..Докторот ми кажа дека случајно при спиење сум ја скинал брунката..и почнала да се шири најглупо од се ми е што е при спиење :D

Back
На врв Bottom