Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ABC напиша:Ne ama bea prinudeni da se borat.Vo sprotivno ke gi "lapneshe matnata"!
Ne ama bea prinudeni da se borat.Vo sprotivno ke gi "lapneshe matnata"!
ABC напиша:Pa trebashe pri izborot na Stojanovski za komandant na ARM da interveniraat i da kazat shto imaat protiv toj general i da im izberevme general po merka za sluzbeni poseti.Nekoj taka so golem stomak koj ne znae da razlikuva pushka od lazica?
humanoid напиша:Најмногу наши војници загинаа од причина што останаа, а не од причина што избегаа или си отидоа од фронтот. Не ја врти реалноста.
ABC напиша:Ubavo shto si go "poshtedil" Slovenecot.Samo trebalo da te pratat vo Hag zatoa shto si go imal na nishan.Zoshto odma ne izbega vo Makedonija vo Mariovo pa ni so fenerce da ne mozea da te najdat.Dali si siguren deka Stojanovski nosi nekogo na dusha ili samo gledal da ja zacuva glavata vo Vukovar kako i site nie?
Dokolku Hrvatite imaa soznanija za negovite zlostorstva trebashe da pobaraat extradikcija na koja si velam deka nashive ke im go predadea za dva sati maximum,a ne vaka se borel ama mozebi i ne se borel.Pa toa mu beshe profesija shto trebashe da pravi vo Vukovar,da cita bukvar ili da igra tenis?
ABC напиша:Vukovar treba da se dozivee a ne da se gledaat filmovi za nego.Kazi eden koj navistina izbegal od centarot na Vukovar ili odbil komanda,pa jas ke go proglasam za naroden heroj!Tamu se gineshe za pogled pa kamo li za protest ili odbivanje komanda.
ABC напиша:Meshanjeto mi e slaba strana,i nemoj nekoj da napadnal vojnik od Vukovarskoto boishte oti jas ke se spravam so nego,bez razlika dali e Srbin,Hrvat ili ponajmalku Makedonec.
ABC напиша:Meshanjeto mi e slaba strana,i nemoj nekoj da napadnal vojnik od Vukovarskoto boishte oti jas ke se spravam so nego,bez razlika dali e Srbin,Hrvat ili ponajmalku Makedonec.