RebelMk
₪ ₪ ₪
- Член од
- 18 октомври 2010
- Мислења
- 2.040
- Поени од реакции
- 1.618
Се додека кога ќе се погледам во огледало и сум задоволен, не ми е потребно понатаму да се докажувам.Па нормално, мора прво да се насмееме на твојата генијалност, пошто никој друг не сака да ти ја признае.
Автоматски споено мислење:
Ти немаш врска исто како и тој расискиот витез што да може на Путинчо и во дупето ќе му влезе да не речам очаран е од Ојмакон па така мисли дека сите треба како него да размислуваат. Кој го е.е искрено јас сум тоа што сум.Ова не е убаво од твоја страна.
Не ми делува дека прашањето е со цел да се трола туку едноставно не му се јасни работите, гледал некакво пропагандно срање од (Бузин=Кале) и прашува, а и да со намера да се трола заради останати кои читаат понуди му линкови нека самиот си донесе заклучок, познато е дека само ако самиот нешто свати ќе ревидира ставови.
@RebelMk
Често коментираш од пропагандни атлантистички позиции и нормално е твоето прашање да биде дочекано на нож.
еве една фотка од Август годинава,
Прегледај го приврзокот 459013
Како што велат една слика 1000 зборови.
Централни фигури се Путин и Си.
Таму на десната страна го има и султанот, еден од ретките од западната оска кои сака да се префрли овде.
Инаку повеќето се членки на ШОС некои се набжудувачи но значајно е да се рече дека клучните и овде и во БРИКС+ се присутни....
Па дали сликата ти делува дека Кина и Индија ќе се откажат од Русија и таа банкротира?
А и си можел да проќиташ неколку коментари по видеото и самиот ќе заклучеше за што се работи
--------------------
Трамполино е неуморен по секоја цена и со сите средства сака да создаде раздор помеѓу земјите од БРИКС++
Сега тртомуљи дека ќе направи супер/дупер добар договор со Китајо, се разбира Китајците не го делат истото мислење ама дека ќе склучи некаков договор е повеќе од сигурно и тоа ќе го претстави како врво достигнување и успех да создаде недоверба Русија-Кина.
За жал тој воз помина, како што реков темелите за овој стратешки сојуз Кина-Русија се направени во далечната 2004 и како времето поминува тој станува се поснажен, до првите недоразбирања може да дојде откако контурите на новиот светски поредок ќе бидат удрени што значи детронизирање на САД односно западната империја.
Како и секогаш шарлатан број 1.
“ China proposes new global governance system based on equality, not bullying. “
И една молба до останатите: Ве молам повеќе да не го навредувате @savan ! [
Што има ново на спортските терени?
Друго, пишуваш дека ЧЕСТО сум застапувал ПРОАТЛАНТСКИ ставови. Ајде пролистај ги сите мои ставови ќе видиш дека ниту сум про запад ниту про исток. Едностано најважен е мојот фрижидер за разлика од тука сајбер вориорс кои со страст пишуваат за војни и навиваат како тоа да е играчка 2 милиони луѓе изгинаа поради лудоста на 2 дворски будали.
Сакав да прашам некој кој можеби е поупатен бидејќи до сега РФ не покажала дека има некои лојални пријатели и не ме чуди поради своја корист Индија и Кина некогаш да и свртат грб. Не велам дека тоа ќе се случи бидејќи имаат заеднички непријател САД, но кога сме кај Индија се е можно. Во последниот индијско-пакистански судир, Кина и Турција застанаа зад Пакистан, а САД, Израел, Франција и Британија позади Индија. Азија е длабоко замешана и ништо не ме чуди.
Автоматски споено мислење:
Тој е многу важен фактор на форумов како македонското знаме во Шипковица.Eden od mnoguminata na forumov. Jas poveke ne se osmeluvam da postuvam, vednaš dobivam podsme a često i navredi. Poveke otvaram temi koi me interesiraat - bez da komentiram, najpoveke od sportski karakter . Poedinci ili grupa kolegi ovde kako da imaat za cel da gi izbrkaat neistomislenicite. Bidejki administratorite ne reagiraat, dosta se uspešni vo toa. No taka pagja i relevantnosta i renometo na samiot forum.
Сум сретнал такви мангупчиња многу мислат дека се знаат и се самоуверени во нивните фанатични тврдења. Јас лично со секој на секаква тема сакам да дебатирам убаво е да има различни мислења. Некој можеби знае повеќе, некој помалку тука сме да измешаме муабет.
Тој често сака да биде АЛФА тука, тој се знае за РФ ние не знаеме или не смееме да се вмешаме во некаква дискусија. Ме заболе искрено за таквите каде сакам и колку сакам ќе коментирам секако во граници на културата.
Последно уредено: