Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Не после тоа темава ќе умре и ќе се претвори у голем circle jerk :D, плус и мене ми е омилена серија али конструктивна критика никад не е на одмет.

Која конструктивна критика, пер? КОЈА!? Се изначитав бул шит на претходните страни. Ам тоа е, почнаа сите да ја гледаат и се најдоа адекватни да критикуваат.

Клај ги таквите офтопик, па ако сакаат да серат дека BB е досадна, еве им ја Ди кеј да речиме.

Дали Волт ти изглеа на тип на човек што има голем социјален круг? И у првата сезона човекот беше разочаран од животот само семејството му беше у глава, чак и забавата што му ја направија на почетокот на сезона 1 не беше нешто happy у таков социјален амбиент.

ima logika ova shto go velish, ama sepak - toj MORA da imal nekakov socijalen zivot prethodno, mora da imal detstvo, prijateli, nastani... taa dimenzija mi fali, kaj site likovi, imashe dovolno vreme da im se dade malku dlabocina... sega nekoj ke reche ne e bitno toa, ama jas mislam deka za da bide ovaa serija vo top all time seriite mora i toa... vo Sopranovi go imashe toa, se cuvstvuvase okolinata, miljeto vo koe se odviva... tuka ovie ko da se izolirani - svet sami za sebe.

ima logika ova shto go velish, ama sepak - toj MORA da imal nekakov socijalen zivot prethodno, mora da imal detstvo, prijateli, nastani... taa dimenzija mi fali, kaj site likovi, imashe dovolno vreme da im se dade malku dlabocina... sega nekoj ke reche ne e bitno toa, ama jas mislam deka za da bide ovaa serija vo top all time seriite mora i toa... vo Sopranovi go imashe toa, se cuvstvuvase okolinata, miljeto vo koe se odviva... tuka ovie ko da se izolirani - svet sami za sebe.

Волт имаше колеги од работа, пријатели кои му идеа на родендените, ама фати да прави дрога и ги игнорираше сите тие, па нормално дека ќе ги нема повеќе во неговиот живот бидејќи тие не би сакале да бидат игнорирани.
Скајлер имаше пријателки кога бев на baby shower но секако дека и тие ги снема, откако дозна дека Волт е опасен човек па немаше време да се дружи со нив. Секако, имаше и швалер дури едно време.
Хенк е човек кој е посветен на работата, па Гоми му е единствен пријател зашто му е партнер.
Мари е социјален фрик и со нејзиното однесување тешко да има пријатели, освен најблиските од фамилијата.

Што со другите?

Волт имаше колеги од работа, пријатели кои му идеа на родендените, ама фати да прави дрога и ги игнорираше сите тие, па нормално дека ќе ги нема повеќе во неговиот живот бидејќи тие не би сакале да бидат игнорирани.
Скајлер имаше пријателки кога бев на baby shower но секако дека и тие ги снема, откако дозна дека Волт е опасен човек па немаше време да се дружи со нив. Секако, имаше и швалер дури едно време.
Хенк е човек кој е посветен на работата, па Гоми му е единствен пријател зашто му е партнер.
Мари е социјален фрик и со нејзиното однесување тешко да има пријатели, освен најблиските од фамилијата.

Што со другите?

A Џуниор?:icon_lol:
Откако купи авто, се испостави куразниште.:icon_mrgr:

A Џуниор?:icon_lol:
Откако купи авто, се испостави куразниште.:icon_mrgr:

Пак се дружи со Луис или како и да беше, мислам дека му дојде и дома еднаш. :icon_lol:

Пак се дружи со Луис или како и да беше, мислам дека му дојде и дома еднаш. :icon_lol:

Чудно, во последно време нема превише глума за него, оваа Скајлер ич доручек не прави, откако отворија салон детето кисни по сендвичари. :icon_mrgr:

Чудно, во последно време нема превише глума за него, оваа Скајлер ич доручек не прави, откако отворија салон детето кисни по сендвичари. :icon_mrgr:

T-t-thanks, mom!

Не е ни болен, ни надуван, туку само си се забавува со фановите. Според мене, со Кренстон се можеби најкул личности од актериве во последно време.

Yo, Yo, Yo уште 3 саати Bitch !
--- надополнето: 16 септември 2013 во 01:18 ---
:pos:

3q138m.jpg

Ќе твитал во живо овој вечерва. Ако закачи некој спојлер има у Америка да му отидам и да го убијам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom