Бразил - Германија | 1/2 финале | 08.07.2014 | 22:00 | Стадион Минеирао

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе игра финале?

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Да ама тоа ретко кој го спомнува , битен е петелот , а Ројс кој игра сигурно 5 пати подобро од него не е битно оти ќе фали во натпреваров еве и Бадштубер нема да игра така да и ние сме без двајца добри репрезентативци и тие се без двајца добри репрезентативци .... очекувам лесна победа на Германија и тоа со добар резултат . Само го молам Лев, Лам да си игра десно и место Ховедес да игра Дурм и Озил да не го става во прво туку во второ , а на негово место мора под итно Подолски .
Neymar >>>> Reus за твоја информација ...

Neymar >>>> Reus за твоја информација ...
Еве според мене Ројс > Нејмар и како ќе се објасниме до утре кој е подобар?

Ројс е битен за нападот на Германија во ситуацијава исто колку и Нејмар за Бразил.

Еве според мене Ројс > Нејмар и како ќе се објасниме до утре кој е подобар?

Ројс е битен за нападот на Германија во ситуацијава исто колку и Нејмар за Бразил.
Нема везе според тебе, светот знае дека Neymar >> Reus

Ројс е играч за респект и повеќе е почитуван од Нејмар (со право ја има добиено почитта од публиката), но Нејмар е таков тип на играч што со еден шут, со еден потег може да реши утакмица и според мене подобар секако :)

Нема везе според тебе, светот знае дека Neymar >> Reus

кој свет бе?..сите тренери во светот да бираат еден ќе го одберат Ројс..кој нормален ќе го земи Нејмар во тимот пред Ројс?

кој свет бе?..сите тренери во светот да бираат еден ќе го одберат Ројс..кој нормален ќе го земи Нејмар во тимот пред Ројс?
Прв пат со Џонка да се согласиме дека некој играч е подобар од некој друг. Си се опраил бачко :D

Ројс е играч за респект и повеќе е почитуван од Нејмар (со право ја има добиено почитта од публиката), но Нејмар е таков тип на играч што со еден шут, со еден потег може да реши утакмица и според мене подобар секако :)

Ројс е побрз од Нејмар,има подобар шут од Нејмар,послаба техника но е далеку поцврст и посилен од Нејмар,поискусен од Нејмар и повеќе знае да игра со глава плус е мажиште за разлика од делфинот..тој Нејмар тука што го прајте играчиште како да заборавивте дека минатата сезона играше за Барселона и не играше буквално ништо туку како партал ко фрлаа дефанзивците во шпанија...

тоа што му го праеше Хуанфран на Нејмар на натпреварот Атлетико-Барса беше за греота..како јас кога ќе играм против малишаните од 13-14 години[DOUBLEPOST=1404772041][/DOUBLEPOST]
Прв пат со Џонка да се согласиме дека некој играч е подобар од некој друг. Си се опраил бачко :D

За момент помислив дека си Илуминати па ќе те цитирав за Руни :D

Сериозно дај бе нека смени еден аватар, ко сијамски близнаци сте :) :)

не имаше на телевизија, нема менување, здравје децата наши кога ќе постираат на Кајгана ќе ги наследат и аватарите :icon_lol:

не имаше на телевизија, нема менување, здравје децата наши кога ќе постираат на Кајгана ќе ги наследат и аватарите :icon_lol:

10291754_629481407135537_6131586605496666106_n.jpg

stajte si ja i ovaa :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom