Брат Љубе 2001 и Брат Љубе 2009 - ист човек или...

• Креатор на темата Креатор на темата VOLK2234
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеме за тоа, заради тоа настана и расколот во ВМРО-ДПМНЕ 2004. Кандидатурата на Бошкоски беше главната причина за несогласувањата помеѓу Груевски и Георгиевски.

Нема никаква врска тоа, ДИК беше тој што не дозволи и единствената пречка беа правните причини.

Конфликтот Груевски - Георгиевски е сосем трета работа кое се однесува на членството и функционерите.

Конфликтот Груевски - Георгиевски е сосем трета работа кое се однесува на членството и функционерите.

И на несогласувањето на Георгиевски со тогашната политика на Груевски како и неговиот предлог за претседател Кедев, за кој Георгиевски беше сигурен дека ќе биде поразен од Б.Ц., па затоа застана зад Бошкоски. Овие се главните причини кои доведоа до расколот.

Еј ама си упорен, Бошковски неможеше да се кандидира бидејќи не ги исполнуваше условите.

Не врти.

Еј ама си упорен, Бошковски неможеше да се кандидира бидејќи не ги исполнуваше условите.

Не врти.

Абе добро, не гледаш дека сум согласен со тоа. :smir: Кој спомна дека Бошкоски можеше да се кандидира во 2004? Јас ти дообјаснував за расколот во ВМРО-ДПМНЕ, директна последица од кандидатурата на Бошкоски, која сепак беше одбиена.

Абе добро, не гледаш дека сум согласен со тоа. :smir: Кој спомна дека Бошкоски можеше да се кандидира во 2004? Јас ти дообјаснував за расколот во ВМРО-ДПМНЕ, директна последица од кандидатурата на Бошкоски, која сепак беше одбиена.

Дали навистина имаше кандидатура...или само пробен балон?

И пак потврдуваш, Георгиевски го форсира Љубета.
Не од денес, затоа... Благодарам, НЕ.

Дали навистина имаше кандидатура...или само пробен балон?

И пак потврдуваш, Георгиевски го форсира Љубета.
Не од денес, затоа... Благодарам, НЕ.

Нема ништо лошо во тоа што го поддржува. Сега ако Георгиевски го поддржува и јас да му го завртам грбот? Не, благодарам. Јас си имам изградено слика за Љубе Бошкоски како одлучен, совесен, чесен македонски патриот и борец и таа слика нема да ми ја променат пропагандите од Грујо или од Б.Ц. Затоа и ќе го дадам мојот глас за него, бидејќи верувам во него и верувам во неговите способности. Затоа, не те убедувам да гласаш за него, ама не можеш ни ти да ми го промениш мислењето. Доста е мислам реплицирањево, секако никој никого нема да промени ниту разубеди.

Добро, ваљда не веруваш дека перфидното подметнување на тези ќе пројде? :)

Ја сум да се стават сите аргументи на купче и како што ќе натежне кантарот така нека биде.
Но, премолчување и замижување не проаѓа.

На никој од политичариве не им е загарантирана довербата, тоа е основното начело.
Се зависи од нив самите, како се однесуваат.
Љубе се погани самиот себе си со начинот на кој се промовира.

Добро, ваљда не веруваш дека перфидното подметнување на тези ќе пројде? :)

Ја сум да се стават сите аргументи на купче и како што ќе натежне кантарот така нека биде.
Но, премолчување и замижување не проаѓа.

На никој од политичариве не им е загарантирана довербата, тоа е основното начело.
Се зависи од нив самите, како се однесуваат.
Љубе се погани самиот себе си со начинот на кој се промовира.

Јас ги ставив аргументите на купче и кај мене кантарот натежна накај позитивата. Кај тебе е можеби обратно, ти си имаш друга визија, затоа и сме различни. Во секој случај, за мене Љубе е далеку повеќе позитивна отколку негативна личност. Значи ако има еден единствен политичар во Македонија на кого во моментов го подржувам тоа е Бошкоски. Засега не ја изневерил мојата доверба. Времето сепак ќе покаже дали јас сум во право или ти и дали историјата ќе го смета Бошкоски за предавник, изрод, ќе го велича како херој, или ќе биде нешто некоја средина. Пак ќе повторам, за мене е сеуште херојот Бошкоски. Точка.

VMROvcite treba da se sramat. Davat podrska na djordji ivanov koj najverojatno ne znae ni sto znaci VMRO se salam a ne ne LJUBE ja da sum clen na partijata bi razmislil malku.

VMROvcite treba da se sramat. Davat podrska na djordji ivanov koj najverojatno ne znae ni sto znaci VMRO se salam a ne ne LJUBE ja da sum clen na partijata bi razmislil malku.

Да имаа мозок во ВМРО,ќе размислеа.Ама за да си член на ВМРО предност е да немаш мозок што јасно се гледа од кадрите на Гвујо :tv:

Да имаа мозок во ВМРО,ќе размислеа.Ама за да си член на ВМРО предност е да немаш мозок што јасно се гледа од кадрите на Гвујо :tv:
Имаат мозок во Вмро и размислија и дојдоа до заклучок дека Љубе нема шанси после тоа што го збореше на алсат сите луѓе го плукаат не е како порано истиот брат љубе сите го знаат тоа,и да на братот љубе од пред една недела му дојде памет од кога го замрзна членството во Вмро не биди смешна....

Имаат мозок во Вмро и размислија и дојдоа до заклучок дека Љубе нема шанси после тоа што го збореше на алсат сите луѓе го плукаат не е како порано истиот брат љубе сите го знаат тоа,и да на братот љубе од пред една недела му дојде памет од кога го замрзна членството во Вмро не биди смешна....

Браво
напредок кај ВМРО,16 годишен член :nesvest: Дете земи учи,прочитај нешто Гвујо ти пушта реклама ОБРАЗОВАНИЕТО Е СИЛА,ОБРАЗОВАНИЕТО Е МОЌ,а ти не си го слушаш пастирот :tapp:
Ако види Гвујо дека си пишал Брат Љубе во репликата ќе ти го исклучи и интернетот дома,а и нема во штаб да те пушти :smir:
п.с Кога пишуваш нечие име,првата буква е голема а другите се мали.
http://mk.wikipedia.org/wiki/Правоп...B0.D0.BB.D0.B0_.D0.B1.D1.83.D0.BA.D0.B2.D0.B0

Не знам што запнал и тој да се кандидира за прецедател кога не смее наредните 2 години да се меша во политиката кога има забрана од Европскиот суд во Хаг сега сам ќе се заглави,нека се стрпи до наредните избори.

Браво
напредок кај ВМРО,16 годишен член :nesvest: Дете земи учи,прочитај нешто Гвујо ти пушта реклама ОБРАЗОВАНИЕТО Е СИЛА,ОБРАЗОВАНИЕТО Е МОЌ,а ти не си го слушаш пастирот :tapp:
Ако види Гвујо дека си пишал Брат Љубе во репликата ќе ти го исклучи и интернетот дома,а и нема во штаб да те пушти :smir:
п.с Кога пишуваш нечие име,првата буква е голема а другите се мали.
http://mk.wikipedia.org/wiki/Правоп...B0.D0.BB.D0.B0_.D0.B1.D1.83.D0.BA.D0.B2.D0.B0
Како прво не сум член како второ денеска е сабота ќе учам утре ако немаш календар:helou:за интернетот не се секирај ти:wink: исто и за буквите знам дека првата треба да биде голема ама не заслужува неговото име да започне со голема буква ќе види "братот" дека народот не го сака и ќе избега од политичката сцена :smir: народот сакаше да излезе од Хаг и да се тргне од политика не тој одма претседател сакал да биде е за тоа тешко,факт е дека ја нема истата поддршка од тоа кога беше во Хаг и сега ,таа поддршка беше за тоа да биде "братот" да биде слободен а не одма да сака да биде претседател

Како прво не сум член како второ денеска е сабота ќе учам утре ако немаш календар:helou:за интернетот не се секирај ти:wink: исто и за буквите знам дека првата треба да биде голема ама не заслужува неговото име да започне со голема буква ќе види "братот" дека народот не го сака и ќе избега од политичката сцена :smir: народот сакаше да излезе од Хаг и да се тргне од политика не тој одма претседател сакал да биде е за тоа тешко,факт е дека ја нема истата поддршка од тоа кога беше во Хаг и сега ,таа поддршка беше за тоа да биде "братот" да биде слободен а не одма да сака да биде претседател

ГВУЈОВСКИ КАДАР-ПИСМЕНОСТ НА ДЕЛО :pos2:
Сакам кажам незнам речам:kesa:

п.с.А оваа информација дека Љубе не треба да биде претседател ти ја кажа Гвујо?
п.п.с али баба го пишуваш со мала или со голема буква?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom