Брада

• Креатор на темата Креатор на темата sharambaram
  • Време на започнување Време на започнување
beard-lumbersexual-someday-soon-will-be-remembered-like-this.jpg
Овој ден
ObserverLA.jpg

Незнам што ви е филмов што сакате да ви згусне брадата... Модата со големи бради ке помине ама јачината ке ви остане...

Nema Vrska Ima Luge Sto Nosele bradi i pred trend sto vikate
Bradata e prirodna rabota i sekogas ke bide privlecna za nekogo Bez Vremenska e I pred 100 godini se nosela i sega se nosi Ne VIkajte Dzabe Samo Trend Se Tie Popskite do gradi sto im ide a drugite se super Moe Mislenje ama samo na crni momci :backa:

Има нешто специјално како шо е шампонот за косата и слично за одржавање, гледам по видеа со нешто ја мачкаат брадата како би изгледала подобро, но незнам што е и од каде да го купам..

Сакам да ги прашам оние што имаат брада, кога ја достигнале крајната густина? Повеќе ме интересираат late-bloomers, бидејќи еве јас на 18 едвај имам бркови и нешто плус на "подбрадокот", но се надевам дека понатаму ќе имам солидна брада. А дали имам некакви шанси за тоа или тешко?

Има нешто специјално како шо е шампонот за косата и слично за одржавање, гледам по видеа со нешто ја мачкаат брадата како би изгледала подобро, но незнам што е и од каде да го купам..

Ова го бараш имаш различни категори.

https://www.beardbrand.com/collections/beard-oil

Сакам да ги прашам оние што имаат брада, кога ја достигнале крајната густина? Повеќе ме интересираат late-bloomers, бидејќи еве јас на 18 едвај имам бркови и нешто плус на "подбрадокот", но се надевам дека понатаму ќе имам солидна брада. А дали имам некакви шанси за тоа или тешко?

Крајната густина ќе ја имаш на 30 освен ако не се бричиш по 2 пати на ден желбата е голема реализацијата мала ќе си почекаш неколку години за квалитетна хипстерска брада како големците од типот ricki hall,carlos costa и тн

Кај можам да најдам кај нас вакви?

Прашај по парфимерии или низ фризерски салони може фризерот да ти зема од каде што зима роба.
Или порачај си од интернет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom