Боки 13-ка не е геј, уловен е со женска!

• Креатор на темата Креатор на темата FrAnKEnsTEiN
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Гарант некоја Малолетничка, од тие што му дремат во публика :vozbud:

aj добро утро,он не да не е педер он е настран дури бре јас го приметив уште кога беше Ксенија Пајчин гостинка,педер така не може гледа жена.

Пред некој ден беше у Штип , имаше настап и ја наполни цела дискотека :tapp: ...

Јас не бев , од лични причини , мислам дека знаете кој се :pov:

Е сега не ми е јасно овој , да не го наречам туп народ , како може да дава пари за да оде да гледа една дебел вепар кој го тресе г'зот и пред мажи и пред жени , им игра полу-гол , а они како ретардирани му се радуват ....

А за коментарите кои ги дадоа за неовиот настап , посебно машките ...:tapp: :tapp: ...само вака ќе кажам , Боки им бил идол ... :tapp::tapp:

Не се појавува сликата, ама еве ја од друго место:
15tv1.jpg

Гарант и има платено за да се прошета со него во јавност и да се бакнат.

a se znajt tipkava koja e

Of mori majko...

Uz slikava ide bivshata najavna spica na Ednooki
Lelelele..lelelelele

Хахаха Бокица и цура си нашол, ама оваа како да и се повраќа од врелиот бакнеж иако ова е наместено и слепец може да види, ова му одговара и на Бокица и на Свет важно публицитет да се набива а начинот е помалку битен.
Инаку Бокица не е геј туку обична педерчина и цица у ПМ! :pusk:

Баталете го овој бе, се` што прави прави за публицитет. Другарка моја учела со него во 4та(не дека нешто ептен се појавувал на школо) ама кога ќе се појавел бил нормален на час(просек 5,00) ама бил болен да насочува внимание накај него.
Јас мислам клуч за темава, зошто овој за да публицитет би се бацил и со мајка му.

абе што кревате толку паника?
оваа сигурно е ОН.трансексуалец е 100%

Баш ми беше потребна информацијавааааааааааа:nesvest:

јој жено! Ни сам знао да и педери јебуууу!:majmun6:

Бокица .... ВаУУУУУ :) Му е*ам тоа тенџерето на глаа! :)

И да не е фотошоп,од кај е сликано и објавено од Свет? Спонзорот на Боки? кој му помага да привлече уште толку внимание? Ај малце размислете не трчајте со заклучоци:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom