Боки 13-ка не е геј, уловен е со женска!

• Креатор на темата Креатор на темата FrAnKEnsTEiN
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
F

FrAnKEnsTEiN

Гостин
15.jpg

Значи во свет излезе фотографијава како е фатен боки на дело!
Е сеа мене ми е прашањево дали мислите дека типов е нормален у приватен живот или па може ова го прави во соработка со свет(нели они му се спонзори во емисијата) за некои свои цели и интереси!?

Не се појавува сликата, ама еве ја од друго место:
15tv1.jpg

Гарант и има платено за да се прошета со него во јавност и да се бакнат.

Најверојатно сака да крене фама околку него,од тоа живее човекот.Како и да е фризурава му е ала тенџерче!!

види види,а и јас онака ќе се шишам од денес :pos2::pos2::pos2:

Фризурана ко пајнца да има ставено на глата и го шишале :pos2:
Како може да и се бендисува човеков? немам нешо против него, ама каков е ...:nesum:

Фризурана ко пајнца да има ставено на глата и го шишале :pos2:
Како може да и се бендисува човеков? немам нешо против него, ама каков е ...:nesum:
како квазимодо каков можи да е:vozbud:

абе ајде...кај нашол женска жити мене...:nesum:

Она се лапа со отворени очи :baeh:
Ко тенџера е во глана.

Не се појавува сликата, ама еве ја од друго место:
15tv1.jpg

Гарант и има платено за да се прошета со него во јавност и да се бакнат.

Го видов изданието на Свет и ја видов сликата.Интересно е меѓу другото што има повеќе слики,а на едната девојката ко да го одбутнува со раката и ко да не и е мило и се гледа дека и е неудобно.

леле педеров со женска еј... неможам...:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

C.R.E.A.M. (Cash Rules Everything Around Me) get tha money, dollar dollarrrrr...Se e za pari...Na deneshnicava duri se pravat homoseksualci za pari...

абе ајде...кај нашол женска жити мене...:nesum:
Боки има миљон другарки. Инаку на времето редовно се шеташе со уште 3 девојчици по скопските бутици и си се подновуваа со чантички, марами, кошулки, и слично.
Инаку за пари, има девојчици што се ебат со секакви мажи, па сеа на оваа гарант нема да и биде проблем да се бакне само со Боки.

Знам особа што го знае..
Гарантирано тоа педерското му е само маска.. Ми кажаа дека бил скроз на скроз нормален само таквото понашање му е за пред јавност.. Сепак тешко на цурава.. :D

Стварно не ми е јасно зошто кај луѓето толку омраза кон Боки..?
Мислам... типот си фура свој живот, своја филозофија.
Сфаќам да ти е некој антипатичен, не го сакаш, ок... ама па до толку гнев?
И тоа спрема некој што не го познаваш лично, нити пак ти згрешил.
Незнам. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom