Богат засекогаш

• Креатор на темата Креатор на темата Delux
  • Време на започнување Време на започнување
DuFFy напиша:
Богат си ама не засекогаш :poss:

Нека ми се паднат 600,000 евра и ке видиш како можеш да бидеш богат засекогаш. Најлесното нешто што можеш да направиш е да ги ставиш во швајцарска банка и да живееш месечно само од каматата која најчесто околу 3% што од толку пари би ти иделе 1800 евра месечно а онаа стара сума ти стои не чепната. Епа сега види дали не би бил богат засекогаш со тие пари!

najverojatno golemite dobivki se mesteni...nego mene smrtno me zanima dali nekoj neshto dobil od onie kafinjata, poso sumljam oni deka se mesteni :lud:

Gledavte li na vesti 84 godisen dobi 254 milioni!!! :vozbud:
Nema bas vreme da gi trosi:toe::pos2:

FIREROT напиша:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud:
abe sreka covek ja znam za eden sto umrel od infarkt koga dobil loto isto taka star i go zakopale a livceto mu bilo vo dzebot zaboravile da go izvadat :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::pos2::pos2::pos2:

Mislam deka nema mestenki a mozda i ima, koj znae nikogas nemozes da im go najdes krajot:helou:

Баш за тоа сите пари ги даде за да се изградат јавни WC-а (да не речам сите да му се мочаат во среќата) :)
А лото местење... може само со една финта. Топчињата да се наполнат со нешто внатре (пр вода, песок и сл.) и барабанот има фен кој ги дува топчињата нагоре. Полесните ке може да ги дува (баш оние што ги исфрла) а потешките не. Е сега сепак колку е ова 100% сигурно (да имам таква машина би пробал)... Ако не фатиш 7-ка ке фатиш 6-ка.

po sto sum pocetnik neznam dali ja imalo ovaa tema na forumov...sto mislite dali ima mestenki vo LOTO-to na lotarijata?

Bidejki LOTO odamna nema , za onie igri koi gi ima na tv so javuvanje i pogoduvanje na zborot ili frazata - se e namesteno so cel da se potroshat gragjanite poveke , taka da , onie koi gi vklucuvaat na telefon se vsusnost nekoi od vrabotenite koi namerno davaat pogreshen odgovor za da gi pottiknat gledacite da se javuvaat poveke i ne davaat taka lesno pari

a povikot e 43 denari , pa sekoj si veli " daj da si ja probam srekata , go znam tocniot zbor " , no teshko deka ke go vklucat :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom