Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Grd vkus i losa rastvorlivost. Grutki ostanuvat. Vkusot na vanila isto kako puding da pies i pena se praj. Iscurucen e dosta.
Предобар вкус имаше пред да сменат пакување сега е океј, обичен вкус не е нешто wow, но е премногу над онаа middle end протеини...
Го зедов протеинот и баш сега го пробав, во акцијата имаше само вкус од јагода.
Вкусот е добар, растворливост добра (во обично шише не клацкав ни 10 секунди се раствори), аминокиселинскиот состав малку мутав ми изгледа, али за парите е супер :)
Да важеше уште акцијата ќе си земев уште една тура за да имам до крај на годината :)

Го зедов протеинот и баш сега го пробав, во акцијата имаше само вкус од јагода.
Вкусот е добар, растворливост добра (во обично шише не клацкав ни 10 секунди се раствори), аминокиселинскиот состав малку мутав ми изгледа, али за парите е супер :)
Да важеше уште акцијата ќе си земев уште една тура за да имам до крај на годината :)
Odkako go smenaja pakovanjeto go nemam zemeno. Posledno go piev pred 8 meseci i bese dosta los. Probajtego od galvanize 100%whey,dobar vkus, rastvorlivost i sostavot e dobar. Denojve mozi ke go zemam od universal animal whey, dosta go falat.

Здраво.. се одлучив за прв пат да земам креатин па истражував малку периодов. Читав дека монохидат и тоа Creapure е најквалитетен. Па ако може да ми каже некој кој од овие 3 е најдобар избор?

Attachments

• Screenshot_20200117-180404_Chrome.jpg
    Screenshot_20200117-180404_Chrome.jpg
    448,7 KB · Прегледи: 11
  • Screenshot_20200117-180420_Chrome.jpg
    Screenshot_20200117-180420_Chrome.jpg
    420,4 KB · Прегледи: 11
  • Screenshot_20200117-180447_Chrome.jpg
    Screenshot_20200117-180447_Chrome.jpg
    380,9 KB · Прегледи: 10
Здраво.. се одлучив за прв пат да земам креатин па истражував малку периодов. Читав дека монохидат и тоа Creapure е најквалитетен. Па ако може да ми каже некој кој од овие 3 е најдобар избор?
site kreatini ti se isti, plajkas samo firma.
Biko koj da go zemes nema da zgresis.
Samo gledaj da e sihroniziran.

mislev na mikroniziran... se prefrliv na motorni masla ali nema gajle.
Gledaj da e vo prav, da ne e kako onaj na my protein isto ko sol da pies.
Автоматски споено мислење:

So ne me popraj, gleas sojmam pisano hahaha

Овој земи го да видиш дали е како сол
MVIMG_20200118_003413.jpg

Biotech Creatine Monohydrate е според мене одличен и подобар цена--квалитет од овие што сте ги наброиле.
Ништо екстра нема да почувствувате ако е креапјур со екстра чистина.

Biotech Creatine Monohydrate е според мене одличен и подобар цена--квалитет од овие што сте ги наброиле.
Ништо екстра нема да почувствувате ако е креапјур со екстра чистина.

ништо екстра нема да почуствуваш ако е биотеч, кажи конкретно кој креатин, колку грама и цена да видиме дали е подобар цена/квалитет?

Јас го пијам тој на олимп...евтин и двојно микронизиран. Мислам дека 250гр 400ден...имаше и 550гр 1000ден или900ден беше не се сеќавам.

го има некој пробано? (извинете ако некоj претходно го има постирано не сум видел)

ништо екстра нема да почуствуваш ако е биотеч, кажи конкретно кој креатин, колку грама и цена да видиме дали е подобар цена/квалитет?
Не си ме разбрал, јас ти кажувам квалитетен и поефтин од креапјур, не ми треба мене, имам скоро се пробано и овој сооднос квалитет-цена ми е во топ 3

Креатин + Бцаа 30 мин пред тренинг? Поточно оваа бцаа, зашто е со кофеин и е еден вид на пре-воркаут.

Attachments

• Screenshot_20200120-234939_Chrome.jpg
    Screenshot_20200120-234939_Chrome.jpg
    450 KB · Прегледи: 11

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom