Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Поубаво земи креатин и другите пари дади ги за исхрана. Вака психички ќе мислиш дека внесуваш доволно протеини и ќе намалиш незабележливо на храна. Ако веќе си решил иако јас не постапил така во моментов, би ти го препорачал елит веј изолејт од дајматајз, п.с најди некој другар-спортист зачленет во калифит, ќе земеш суплемент со 20% попуст.

Пробав и само со исхрана, ама не иде. Живеам со мојте, и стално има кавги околу исхрана, и ретко кога го внесувам доволно протеини. Инаку, зашто баш овој од Isolate протеин од Dymatize? Дали би имал ист ефект и од другите 2 протеини што ги ставив погоре, мислам затоа што се малку по евтини. Инаку присобрав пари сега за празнициве, па се мислам и за некој мултивитамин.

Пробав и само со исхрана, ама не иде. Живеам со мојте, и стално има кавги околу исхрана, и ретко кога го внесувам доволно протеини. Инаку, зашто баш овој од Isolate протеин од Dymatize? Дали би имал ист ефект и од другите 2 протеини што ги ставив погоре, мислам затоа што се малку по евтини. Инаку присобрав пари сега за празнициве, па се мислам и за некој мултивитамин.
Се ти зависи од исхраната. Тој протеин
ми има најубав вкус и брзо се меша од сите други, а можеш и мутант веј, двата се одлични, горе-доле и др протеини го содржат истото. Но, ако земеш, не заборавај да покачиш и на исхрана, инаку џабе си ги собирал парите искрено. Тоа е додаток не е замена. Земи 2.3 кг минимум.

Се ти зависи од исхраната. Тој протеин
ми има најубав вкус и брзо се меша од сите други, а можеш и мутант веј, двата се одлични, горе-доле и др протеини го содржат истото. Но, ако земеш, не заборавај да покачиш и на исхрана, инаку џабе си ги собирал парите искрено. Тоа е додаток не е замена. Земи 2.3 кг минимум.

Да да знам. Инаку баш и толку имам собрано за протеин од 2.3 кг, шејкер и некој мултивитамин ако останат пари.

Да. Или ако ја немаш пробано дај препорачај некоја друга.
Неам нарачувано ама ја разгледав добро странава и све што видов беа непознати имиња и опаковките ми се некако едноставни...или се добри и не неплакаат за реклама па затоа се ефтини за разлика од другите каде и името и рекламата го плакаме... или нешто не е во ред :) ...ако имаш некоја шанса за нарачување од ебеј цепај од таму и има уште една сигурна страна само да ја најдам ке ја постираам имаат све и има достава до мк со нормални цени се.
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 23:44 ---
http://www.evitamins.com/shipping-vitamins-to-macedonia

Да. Или ако ја немаш пробано дај препорачај некоја друга.

Иначе читав за странава од други форуми, и ја фалат многу, а и протеинот не бил лош, на тестирање бил на второ место по квалитет, одма после протеинот на ON. Прашав и за давачки за испорака, и ми кажаа околу 15 фунти, што е многу, ама ако се нарачуваат повеќе производи од еднаш, тогаш тоа е за сите производи.

Иначе читав за странава од други форуми, и ја фалат многу, а и протеинот не бил лош, на тестирање бил на второ место по квалитет, одма после протеинот на ON. Прашав и за давачки за испорака, и ми кажаа околу 15 фунти, што е многу, ама ако се нарачуваат повеќе производи од еднаш, тогаш тоа е за сите производи.

На царина ќе те стегнат и сликај се. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom