Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
404, не работи линкот.

Здраво на сите :) се изначитав се и сешто овде ме мотивиравте и да се зачленам :)) немам нити некое огромно искуство нити соодветно образование од оваа област меѓутоа вежбам веќе 10 месеци во кои ослабев околу 25 кг и добив одлична дефиниција
За да имате било каков резултат мора да си средите прво исхрана, редовно и правилно да вежбате а после да размислувате околу суплементи
Јас користам whey и bcaа и досега имам купувано од кај не и немам замерка за ниедна продавница, иако тука некои беа наведени во негативен контекст, баш и од нив сум позадоволна :)

Честитки за успехот! Продолжи со вежбање (y)

Здраво на сите :) се изначитав се и сешто овде ме мотивиравте и да се зачленам :)) немам нити некое огромно искуство нити соодветно образование од оваа област меѓутоа вежбам веќе 10 месеци во кои ослабев околу 25 кг и добив одлична дефиниција
За да имате било каков резултат мора да си средите прво исхрана, редовно и правилно да вежбате а после да размислувате околу суплементи
Јас користам whey и bcaа и досега имам купувано од кај не и немам замерка за ниедна продавница, иако тука некои беа наведени во негативен контекст, баш и од нив сум позадоволна :)

Pics or it didn't happen :D

Pogrozen protein nemam probano.Polos vkus ima samo onoj od Olimp sto go davaa gratis vo PBC, lemon cheesecake...

Температура да не имаш ти?
Еден од подобрите протеини е тој и еден од подобрите вкусови е.. Убаво ти кажа @Dekio7 кој знае што си пиел ти..

Температура да не имаш ти?
Еден од подобрите протеини е тој и еден од подобрите вкусови е.. Убаво ти кажа @Dekio7 кој знае што си пиел ти..
Abe kjutuk eden od HardCoreShop go kupiv kaj drzavna.Neli tie se ovde oficijalizirani za toj brend, znaci toj e vistinskiot.I definitivno, NAJLOS vkus!

^ Ти друже немаш купено Ultra Whey COMPLEX, туку Muscle Whey COMPLEX ито од ванила или некој друг вкус, чоколадото беше ок. Од ванила знаеше да горчи малце, али зато е поевтин, јас го купвав 1990 ден.

^ Ти друже немаш купено Ultra Whey COMPLEX, туку Muscle Whey COMPLEX ито од ванила или некој друг вкус, чоколадото беше ок. Од ванила знаеше да горчи малце, али зато е поевтин, јас го купвав 1990 ден.
Ne znam koj e toj Muscle Whey COMPLEX, jas so ova se izlazav:

Искуства со Animal cuts ?

Според мене джабе фрање пари, а и од секој по искусен ќе слушнеш дека едноставно што се исплаќа од суплементи ти е протеин, креатин и Омега 3.. Можеби и " pre-workout" али едно кафе пред тренинг и сосема доволно..
Се е на тебе ти можеш да купиш и да пробаш али подобро тие пари да ги дадеш на некој суплемент од кој ќе имаш добри резултати..

Полека со тоа стимулансите. Јас со стимуланс + валсалва маневар на 1 РМ squat си направив внатрешно крварење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom