Бодибилдинг суплементи

• Креатор на темата Креатор на темата chipicaoo
  • Време на започнување Време на започнување
Што марка креатин монохидрат ќе ми препорачате да земам? Optimum nutrition или Dymatize? Или некоја по добра да ми предложете?

Што марка креатин монохидрат ќе ми препорачате да земам? Optimum nutrition или Dymatize? Или некоја по добра да ми предложете?
Dymatize имам пиено и можам да кажам дека е добар за друг незнам.

Ја земав со вкус на чоколадо, растворливоста му е ок и има бољи укус од my protein.
Да знаеш дека и јагода им е добар, немаше чоколадо вчера кога го купував, инаку добра му е растворливоста и ок е вкусот.

@Кеплер работи денес Полео?
На страната вика дека работи до 18часот.
https://polleosport.mk/prodazhni-mecta-i-kontakti

Само онлајн мора да го купиш ако одиш по протеинот, во продавница не го даваат попустот. Плати си го онлајн и оди само да го подигнеш, или може да одбереш тие да ти го достават, без пари е доставата овој пат.

На страната вика дека работи до 18часот.
https://polleosport.mk/prodazhni-mecta-i-kontakti

Само онлајн мора да го купиш ако одиш по протеинот, во продавница не го даваат попустот. Плати си го онлајн и оди само да го подигнеш, или може да одбереш тие да ти го достават, без пари е доставата овој пат.

Фала за второво, ќе тепав пат за џабе. :D

Фала за второво, ќе тепав пат за џабе. :D
Епа јас заборавив онлајн да нарачам и монохидрат и кога побарав таму ми кажаа по редовна цена, така дознав дека попустот е само ако купиш онлајн и тоа да платиш со картица ако одиш сам да го земеш или ако плаќаш на врата на доставата може и со кеш.

nekoj od ovie sto gi ima vo polleo,pbc .. ?
Гледај да има 90% стероидни сапонини оти ги има и со 60%.
Ако си под 30 год голем бенефит нема да имаш. Тоа за трибулус, а тестостеронот како што праша е сосема друга приказна, спаѓа во тие недозволените средства и не треба играње ако немаш познавање од ендокриниот систем.

nekoj dobar testosteron ? i so koj drug suplement moze da se kombinira ?
Нема добар легален тесто-бустер. Може да подигнеш процент на природен тестостерон за некој 1-5% но тоа е сепак премногу малку за да осетиш голема разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom