Bob Marley B-Day @ Club Castro - 04.02.2009

• Креатор на темата Креатор на темата Tanimed
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 август 2008
Мислења
148
Поени од реакции
3
Веб-сајт
www.myspace.com
l_f9db97f5fa3b4bf9999fc52563b2b7a2.png

Мислам дека нема повеќе што да се каже се е кажано на флаерот нели?! :)

Дефинитивно сум таму! А и кратата за понуденотo е навистина симболична.

Ќе пашкаме :icon_lol: присуство задолжително!

И јас гледав да се сменам на работа да идам

Тунајт ис ди најт мааан'с :icon_lol:
Идемо на опуштеноќа...
506621.gif

btw

Среќен Роденден Боби Марлее

Зошо го стајле у среда коа у петок му е роденден :(((

Незгоден термин у пизду материну, енивеј иако нема да бидам таму винампов ќе ми свири :drk: А иначе плакатот си го имам у соба залепено
:)

Зошо го стајле у среда коа у петок му е роденден :(((

Незгоден термин у пизду материну, енивеј иако нема да бидам таму винампов ќе ми свири :drk: А иначе плакатот си го имам у соба залепено
:)

У петок панки фанкс мора да свират со онаа шо завива ко ментална :icon_lol:
Него шо има везе денот бе друже, битна е дружбата :wink:
506621.gif

Па ајде да видам како ке биде,вечер се гледаме тамо.

Јас во 22:00 или 22 часот после 00 минути поминување пред 00 или 12 :D сум таму. Несто разбрав дека бугарите одказале наступ поради оправдани причини. Али дружба наставуе до 4 :) Идемо!

После 22 часот и 00 минути поминување:pos2:па ајде да очекуваме и амди бајрам дека ке дојде:toe:

Јас си пројдов супер! Conquering Lion се боље и боље. Само така нека продужат, одлична иднина ги чека. Од асортиман на Дџи со сакаш имаше незнам до кај успеав да слушам и кој слушав али битно се беше во знакот на боб марли, и уште нешто што повеќе ме израдува, колку млади луѓе излегле да го одбележат овој ден. Одлично музичи средено, до година још боље :smir:

Салатаааа :icon_lol: ај тоа што изгужван отидов па ме испеглаа таман во гужвата :pos: ама како и да е, рикаше од позитива местото и дешавката, едноставно топоваќа провод...ја не верувам дека некој лошо си поминал, толку беше среќно и весело, разиграно, распеано, абе да не ти се иде дома :icon_lol: е сеа јбг шо Марли репертоар слабо исфураа (6-7 песни, 4 пати на рипит ама од различни диѓеји - оправдано!), ама бендовите си исфураа своја музика, битен момент, браос за нив, ме разиграа до немајкаде...шо друго да пишам, освен дека се чека следеќо на 11ти мај на школка итн...
506621.gif

Се сложувам и јас си пројдов закон,и да имаше многу помлада публика.Само многу гужва мала замерка.:toe:

Јас си пројдов супер! Conquering Lion се боље и боље. Само така нека продужат, одлична иднина ги чека. Од асортиман на Дџи со сакаш имаше незнам до кај успеав да слушам и кој слушав али битно се беше во знакот на боб марли, и уште нешто што повеќе ме израдува, колку млади луѓе излегле да го одбележат овој ден. Одлично музичи средено, до година још боље :smir:

Цела џанки младина у Кастро на одбележување на роденденот на најголемиот џанки у светот Марли... :)

имаше торта и сите дуваа :) баш како на роденден :D

Ок беше..улетав целиот во џелетче и кошула испеглан и кондурки:D
ама не е битно тоа, битно е као восприемаш си реков :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom