Bluetooth Hand's Free

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
пишувајте тука на зададената тема!!! :zver:

хехе.. значи сите прашања и триково тука...
што друго да ви кажам... а да еве јас сега за сега што можам да ви понудам за 2500 денари.

имам едно 5 комада... па ако некој сака нека каже.

мислам дека имаа по година дена гаранција, а наскоро ке добијам и самсунг, сониериксон,моторла и но-наме.

п.с. немојте да мислите дека ако пише самсунг само за самсунг предноста е што Нокиа се полни со нокиа полњач, моторола со моторола, ериксон со ериксон...

е сеа мислам само дека шарп и сажем имаа посебни модели на блутут, поради тоа што кодот за спарување мегу мобилниот и блутут слушалката стандард е 0000 а кај сажемите и кај шарповите е 5цифрен...

Член од
4 мај 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
знае ли некој дали има негативни последици по здравје употребата на блутут?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
pincher barnet напиша:
знае ли некој дали има негативни последици по здравје употребата на блутут?
јас знам дека многу негативни последици има од тоа што дишеме. затоа затнете ги носовите :besilka:

Член од
4 мај 2006
Мислења
6
Поени од реакции
0
и очите ги затварам понекогаш. ама бар свесен сум за тоа. а за блутутот не сум заушил ко што треба.

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
значи поука? се околу нас зрачи... ние полека си умираме итн...

јас скоро 13/14 години сум со мобилни и највеке пукам сеир кога некој ке ми каже ааа нее алкател појке зрачат од нокиа, бла..бла.. не било убаво да се користи мобилен итн.. или пак мајка и на девојка ми сакаше да и купи од онаа пирамидата против зрачење, а јас у еден весник прочитав дека имало и шамија против зрачење... абе глупости можеби ке измислат и скафандер од олово и ке бидеме сите ко космонаути за да не не фака радијацијата... :besilka:

naum_spaseski

Стружанец
Член од
25 јануари 2007
Мислења
534
Поени од реакции
2
Имам ја блутут Sony Ericsson HBH-608 (мислам дека е тој). Имам SE К700I и K750i. Е сега на ка700-ката работи, а на другиов не. Зошто?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
а да не сакаш ти да го конектираш со двата??

процедурата на конекција треба да е иста како на к700 така и на к750 и на било кој друг сониериксон.
треба да ми кажеш со к750 до кој чекор стигнуваш? дали го наога како Bluetooth Device, дали ти бара код, дали го имаш како Paired Device, или воопшто не го наога, и дали блутутот на к750 беспрекорно работи, и провери во блутут менито дали има инсталирано во сервиси за блутут хенд`с фри.

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
ја имам hbh-65.може да му се мени батеријата (колку и да звучи глупо). и пиши што модели ќе ти бидат другите bluetooth и кои цени.

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097

1640 денари во продажните салони на T-Mobile.

Mи треба Блутут слушалка која без проблем ќе функционира на растојание од 10-15 метри, и по можност од оние со дисплејче со идентификатор. Од утре, мобилните телефони на работа ќе мораме да си ги оставаме на посебно определено место. Слушалката лесно ќе можам да си ја шверцам во џеб.

T

The Blob

Гостин
Мистичен кај работиш жити господ? Тајна полиција :) :) :)
тоа е нешто против индустриска шпионажа или...?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
пред една недела видов на Авто Пазар продаваа една блутут слушалка ноу-нејм. за 1400 денари пишуваше до 30метри радиус. Како да не, мислам дека е многу тешко да најдеш слушалка што би работела за појке од 10 метри и тоа чист простор оти и на телефоните ако е верзија 1.1 или 1.2 блутутот неможе да фати појке од 10 метри. Знам п910 и уште некои други појаки модели, незнам за 9300 што имаат блутут в2.0 со било која слушалка факаат без проблем над 20 метри.

Член од
30 март 2007
Мислења
46
Поени од реакции
0
hmm tuka ne bi se soglasil, jas imam napraveno vrska so 2 telefoni so bluetooth 1.1 120 metri na otvoreno bez nikakov problem. Znaci zboram za verzija 1.1 i na dvata telefona

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
120 metri??? iskreno ne sum probuval tolku mnogu so telefoni ali so bluetooth adapter + telefon so bluetooth ne veruvam deka e mozno pojke od 70 metri na otvoreno, a so bluetooth slusalka ako e v1.1 ili 1.2 ne veruvam pojke od 10 metri,
kako i da e jas pogore kazav samo definicja za razlika pomegu bluetooth v1.1 i v2.0

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
wireless напиша:
Necrophilia Dali imas na lager od tie Bluetooth klasa A (100m) i verzija 2.0 po 400 denari sto bea?
е сеа или имаш утка во цената или во верзијата, 1.2 беа 400 денари 2.0 беа 700денри

Kajgana Shop

На врв Bottom