Неам зборови.....едноставно она што го видов не се плаќа со пари....
Џими Поп се заблагодарува на публиката што се вечерва овде и што не се на Депеш Мод у Бугарија иако депеш мод повеќе вредат, зима и пее песна од ДМ...онака ја пее иронично забегува се понесува со емоции и од десна негова страна го забележуваш Ивл Џеред како се качува на столче, фино лепо откопчуе панталони -го вади и моча по Џими Поп...додека тој пее мочката му тече по лице, по уста по мајца
Момент Ивл Џеред се истура од повраќање у леген од нашите сарми и мусака која ги јадел...и од јегермајстерот наравно...
Џеред претерува со вреѓање на публиката : Македонија ке биде мојот омилен град од Грција и слични лоши провокации со цел да ја спизди публиката но таа не иде по-далеку од викање УУУ и покажување среден прст...Глеа дека не успева, почнува да бара да го плукаат... И тука се собира гунгула стотина момци на ограда го Р`каат Џеред , а он гол со раширени раце абсорбира течности....на крај отвара уста и ги дофаќа рканиците...
...НЕШТО ШТО СЕКОЈ ДЕН НЕ СЕ ГЛЕА! такви будали тнко
жал ми е што многу омилени песни не си чув, но вриштев на хитовите како:
Along Comes Mary, The Bad Touch, The Ballad Of Chasey Lain, JACKASS, Kids In America. You're pretty When I'm Drunk, Three Point One Four (Vagina song
) , The Roof Is On Fire
и за жал не ги чув...
Mope, Hell Yeah, I Hope You Die, Yellow Fever, One Way и The Lap Dance Is So Much Better When The Stripper Is Crying ....

....имаше свирење на нашата химна у сите варијанти....пеење ``македонците се борат за својте правдини``...потоа Ивл си ја искина мајцата и ја фрли у публика (но предтоа се избриша под мишки, и по интимните делови)
имаше и уценуење на еден наш типац шо се испентари на мегдан ...да го направи истото ама без облека....и као детево се посрами се тргна...и џеред вика ќе ти дадам 40 долари...и другарите околу него коа го разграбаа го соблакаат и го креваат детево у чорапа и гаќа (бела со срциња)....и Џеред со прст му мава сеир ``оо ги носи гаќите на баба му``...
--е сеа имаше луѓе што беа дојдени само за Јackass моментите па стоеа збунето на сите песни и едвај чекаа да завршат....
иако на музички план се профи, песните им звучеа фантастично сааамо озвучењето мааалку слабичко... ш`шкаше...али и Џими ненормално брзо ја рецитираше Point One Four...и ја неможев да го стигнам...
Браво за Литиум...уште еднаш докажаа дека се нај профи организација кај нас...