Bloodhound Gang во Скопје!!!

• Креатор на темата Креатор на темата neo-geo
  • Време на започнување Време на започнување
хе хе закон беа. Мепотсетија на далечната 1977 кога Sex Pistols први почнаа со такви ексцеси на сцена. Во секој случај кој не беше пропушти страшно шоу и журка. Момците се потрудиле да научат нешто за нас па почнаа да не вреѓаат па да не фалат итн во секој случај :music3: :cuc:

тоа пивото катастрофа

ама шоуто беше екстра

еве слики што земав со мобилниот, слаба резолуција се, ама се гледа нешто :)

:vozbud: uhhhh tipcite se kanoon,ubedlivo odli4ni beA,abe super si projdov....
koi zaebancii,i sranja bea,se:pos2: koa gi pOkazuvaa to teletabisite,betmen i robin,hehe,punk verzija na himnata ni nasa....
tipot mocase na scena ejjjjj,pa povrakase,pa go ispoplukaa lom go napraia(basistot)retardiran:poss:

p.s.......you can give me your midDle finger because I'm from America......(itn)....But you can't give me your midd le finger because i know bam margera's uncle DON VITO:smeshko: !!!

не бев али ми кажуваа што правеле
хихихи мрдница значи не им работи саатот
а и плус се јаде ли сарми во лето бе :):):)
епа после ќе повраќаш хахахаха

Mislam deka choekot gi zasluzhi parite, ne zatoa shto se sobleche do gaki, tuku zatoa shto imashe gaki so zeleni i rozevi tochki. I baba mi bre vishe ne nosi takvi :)

good luck on the olimpics, you fuckin fag

како го одјебаа :))))

Неам зборови.....едноставно она што го видов не се плаќа со пари....

Џими Поп се заблагодарува на публиката што се вечерва овде и што не се на Депеш Мод у Бугарија иако депеш мод повеќе вредат, зима и пее песна од ДМ...онака ја пее иронично забегува се понесува со емоции и од десна негова страна го забележуваш Ивл Џеред како се качува на столче, фино лепо откопчуе панталони -го вади и моча по Џими Поп...додека тој пее мочката му тече по лице, по уста по мајца
Момент Ивл Џеред се истура од повраќање у леген од нашите сарми и мусака која ги јадел...и од јегермајстерот наравно...
Џеред претерува со вреѓање на публиката : Македонија ке биде мојот омилен град од Грција и слични лоши провокации со цел да ја спизди публиката но таа не иде по-далеку од викање УУУ и покажување среден прст...Глеа дека не успева, почнува да бара да го плукаат... И тука се собира гунгула стотина момци на ограда го Р`каат Џеред , а он гол со раширени раце абсорбира течности....на крај отвара уста и ги дофаќа рканиците...
...НЕШТО ШТО СЕКОЈ ДЕН НЕ СЕ ГЛЕА! такви будали тнко
жал ми е што многу омилени песни не си чув, но вриштев на хитовите како:
Along Comes Mary, The Bad Touch, The Ballad Of Chasey Lain, JACKASS, Kids In America. You're pretty When I'm Drunk, Three Point One Four (Vagina song:)) , The Roof Is On Fire
и за жал не ги чув...Mope, Hell Yeah, I Hope You Die, Yellow Fever, One Way и The Lap Dance Is So Much Better When The Stripper Is Crying ....:(....имаше свирење на нашата химна у сите варијанти....пеење ``македонците се борат за својте правдини``...потоа Ивл си ја искина мајцата и ја фрли у публика (но предтоа се избриша под мишки, и по интимните делови)
имаше и уценуење на еден наш типац шо се испентари на мегдан ...да го направи истото ама без облека....и као детево се посрами се тргна...и џеред вика ќе ти дадам 40 долари...и другарите околу него коа го разграбаа го соблакаат и го креваат детево у чорапа и гаќа (бела со срциња)....и Џеред со прст му мава сеир ``оо ги носи гаќите на баба му``...
--е сеа имаше луѓе што беа дојдени само за Јackass моментите па стоеа збунето на сите песни и едвај чекаа да завршат....
иако на музички план се профи, песните им звучеа фантастично сааамо озвучењето мааалку слабичко... ш`шкаше...али и Џими ненормално брзо ја рецитираше Point One Four...и ја неможев да го стигнам...
Браво за Литиум...уште еднаш докажаа дека се нај профи организација кај нас...

Бабси, сине, имаш петче на рака од мене за ова прераскажување на четивото... :bravo:

И уште кофата која требаше да биде со повраќаници да ја спомнам која одлета у публика.. :pos2: suckeeeeeeers... :tapp:

Koncertot bese naludo nesto dosega u skopjevo , a ja ubavo si se spremiv za nego , poslednite mesec dena non stop mi vrtese HEFTY FINE , se iznervirav sto skoro nikoj ne gi znaese pesnite , inace posle svirkata se slikav so CRAZY JERED ( toj sto mocase)

Crnogorec_mkd напиша:
Koncertot bese naludo nesto dosega u skopjevo , a ja ubavo si se spremiv za nego , poslednite mesec dena non stop mi vrtese HEFTY FINE , se iznervirav sto skoro nikoj ne gi znaese pesnite , inace posle svirkata se slikav so CRAZY JERED ( toj sto mocase)

и ја се нервирам коа некој не ги ни знае тие шо свиреле, EVIL Jared, ne crazy :kafe:

Требаше да разбереме кај биле после тоа на журка, сигурно било општо лудило...

Концерт Кој Никогаш нема да го заборавам ....

Едноставно Момчињата се лудило
Пред да започнат да свират Блодаунд Ганг Ивл Џеред се Шеташе кај Публиката како Нивни Фан а не да е Член на Бендот ....Тогаш Му реков Може еден Автограм со Задолство Ми се Потпиша на Едно Мало Ливченце И Додека ми се потпишуваше на Ливчето Го Гледав Со Таков Сјај Во Очите Толку бев радосен што добивам Автограм Баш од него ...Откако ми се Потпиша на Мене Едно Друго типче му вика Потпиши ми се на Маицата и Овој Му Пишува ''Јас Сакам Мажи-Со Љубов Ивл Џеред'' и тука сите што го видоа тоа Кома :pos::pos: Каков Човек ...Откако Почна Тука Беше Вистинското Срање ...Дека Бев Прв ред па се можев да забележам што се случува Провоцирање,Плукање, и Врвот на Сето Тоа Откако Џеред Му се Измоча на Глава на Џими Поп Ауу лудило Како сум се смеел Не ми е Јасно како Тоа толку Време Мочаше По Сцената Го Истура Пивото што не ти правеа Интересн Беше и Моментот со Повраќањето Кога Џими со Црвената Кофа Отиде Позади Сцена да Повраќа и се враќа со кофата и се затрчува со кофата да ја Истури на Публиката и сите се тргат и Внатре Харти Како Ги здупи :pos: Има Уште Многу работи за раскажување ама некоја наредна прилика....А у Прв ред Имаше Едно Ниско Човече Многу Ми личеше на Wee Man од Џекес http://en.wikipedia.org/wiki/Jason_Acuña ...Некој да ми каже дали стварно бил Он Доколку Го видел: ) Др Работа Ми ги отпеа Скоро Сите Песни што Ги Сакав ...Озвучењето беше Малце Крш Али сеа Што е тука е ..сега Во 2011 Ќе им излезе Новиот Албум се надевам Дека ќе Биде Нешто Појако Од Тој од 2005 Повеќе од 5 години Немат издадено Албум Па Така да Очекувам Гуд Шит ...и Ги Очекувам Повторно да ми дојдат Во Скопје и Да Направат Бум
Поздрав со песнава

Мммм... само неколку од шегите кои ги тропаа Џими Поп и Ивл Џерид.

Луѓе, сум бил секаде во светот, сум свирел на секаде, сум јадел секаква храна, мусака, турли тава, зелник... сакате да ви кажам што мислам за вашата храна??? Е ова го мислам :pov: во кофата (онаа што во меѓувреме ја сменија со друга кофа со конфети). Стоев кај шанкот и убаво се виде кога дечкото од организацијата ги смени кофите. И после фрлањето на конфетите Џими Поп кажа дека финтата ја правеле на секој нивен концерт и не му е јасно како момците у прв ред наседнале. А поинтересно беше тоа што тие од втори ред ги туркаа овие првите назад кон „повраќаниците“.
Кога сме веќе кај гадостите, Џерид кога ги натера луѓето да го плукаат, имаше еден со ептен гаден шлајм што му се залепи на градите на Џерид и почна полека да виси надоле, и Џерид вика, ow this is nasty, you must be a serbian.

Друга интересна шега беше на Џими Поп: How do you say a fegget in macedonian? what?? pe... ped... peder... ow peder like Trifun Kostovski.

И најголем fail беше типот што го качија другарите на рамења, и Џими му кажа дека ќе му даде 20 долари ако се соблече пиштол гол. И типов го кренаа пак горе по гаќи, ама едни олд скул партизански гаќи :pos: Сите му се изгазија у фаца од смеење.

Убави времиња бева това.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom