Блогови

• Креатор на темата Креатор на темата RICK
  • Време на започнување Време на започнување
humanoid напиша:
Мистичен напиша:
Брао бе Бобо! :)
Mене па ми се допаѓа сино црната комбинација, баш е некако "дип спејс".

Комбинацијата е во ред, мислев или на зголемување на фонтот или на мало осветлување на истата сина боја :wink:
Или пак можеби мене не ми се чита добро :D

humanoid, пеер, старееш! :D

Се зезам бе. Штознам, боите ги многу ми маваа накај TNG, затоа и ги ставив. Поголем фонт некако ружно изгледа. :)

Ете кој работи профи калибрација на бои!

А ете се познава и кој е мирцач (/me се оклонува)! :)

Него, наскоро ќе има мали промени во категорииве на главната на КАЈГАНА, во план е и соработка со блогерите, ќе има во менито линкови, а по наш избор ќе бидат објавувани на главна и нивни писанија. Ќе има кликови на кило, рефус! Знае Вуна колку клика доби! :)

eve videte go ovoj

asfalt напиша:
www.asfaltce.blogspot.com dobar e blogov neli/? :)))))))
Одлично, охридски блог да не е? :wink:

Малце ми се заморни за читање italic букви, затоа оставив да го разгледам кога ќе има повеќе време.

:)))))

Epa, nee ohridski tuku resenski, a za toa italic, epa rabotime na slucajot. Milo mi e sto vi se dopadna. :))) Pisete i drugite komentari.

Pozdrav.

Денеска на Mak Trek додадов нов член. Сега сме двајца, и ќе биде уште подобро. :)

Инаку, планирам forum-based Star Trek RPG, па ако има заинтересирани нека ме контактираат. Следете го Mak Trek, сите новости/информации во врска со тоа ќе бидат таму објавени.

Locutus of Borg напиша:
Вчера МакТрек направи еден месец. По тој повод објавуваме статија на еден наш читател, за науката во Star Trek.

За да ја симнете статијата одете на http://maktrek.blogspot.com

Поздрав.

Линкот до статијата не работеше неколку дена. Сега е океј, и работи. Проверете. ;)

Virtual Arts
Мојот блог од вчера е онлајн. Ќе пишувам воглавно за моите активности со фото/видео, за музика и филм која ми оставила впечаток, па дури и за сите нови начини за како да се повредам :pos: :pos:
Кој сака да трампаме линкови/банери нека кажи
Ај аирлија нека ми е 8)

VirtualA напиша:
Virtual Arts
Мојот блог од вчера е онлајн. Ќе пишувам воглавно за моите активности со фото/видео, за музика и филм која ми оставила впечаток, па дури и за сите нови начини за како да се повредам :pos: :pos:
Кој сака да трампаме линкови/банери нека кажи
Ај аирлија нека ми е 8)

Денес вкчучив уште еден, така да почесто ќе се пишува на секакви теми.
Планирам да додадам уште 2-3 луѓе
The More The Merrieр
Уште една кој шо е заинтересиран за размена на линкови, банери нека кажи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom