Blizzard DOTA

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Локација
Albuquerque, NM
Не гледам тема за оваа игра што ја најавуваат Blizzard, па викам ајде да отворам. Ако требаше да ја отворам во под-форумот ДотА, нека ја премести модераторот..

Повеќе информации имате овде: https://www.facebook.com/BlizzardDOTA па да видиме што ќе биде од ова... Значи станува збор за MOBA игра од Blizzard.

edit: Lol, мод за Старкрафт 2 било.

ova e sosema poseben proekt na eden vid na dota, ali ne me voodusevi mnogu gledajki gi klipovite

Со колку проценти од паметот го пишуваш ова?е чове

Оваа игра нема никаква врска со DotA 2.

Добро бе човек оваа игра што следи е потомок на Дота мапата ,доколку си играл дота би требало да знаеш шо е играва

Кого го заболе уво за уште еден мод кој ќе го креира Blizzard искрено.На повидок е DotA 2 конечно stand alone, така да Blizz може да цуцаат весла :D :D :D

Ние ке цуцаме весла ако стим ја продава 50 евра играта

Ние ке цуцаме весла ако стим ја продава 50 евра играта

Blizzard Dota ќе биде пуштена заедно со наредната експанзија на SC2:HOtS.Така да за да ја играш Blizzard DotA ќе треба секако да си ја купиш експанзијата.
Зошто би цуцале весла ако Valve ја пушти DotA по 50евра,ок можеби ценава е превисока но 30тина долари би биле солидна цена.Несакам DotA 2 да биде F2P бидејќи така играта ќе биде тотален пропаст.Како прво F2P ќе повлече со себе милион 12-годишњаци,читерлана на тон,луѓе што ги заболе дали ќе бидат банирани или не пошо може во кое сакаат време да си напраат уште 10 нови акаунти,ливери кој што се гасат и кинат кабли после first blood,спамери и што ти уште не.Таква DotA фала не благодарам.Сето тоа го имаше DotA и сериозно смачено ми е гореспоменатите работи поради кој и не играм DotA веќе подолг период.И да напоменам DotA не е исто така free сепак треба да ја купиш WarCraft3 за да играш дота.Познат факт дека 90% ја корнат на пиратска верзија и автоматски е DotA free.

Близард дота ке оди заедно со бесплатната верзија starcraft 2 limited edition. Што значи ќе можеме да ја играме и ние пиративе.. :P

Само не верувам дека ке биде интересна долго време пошто во играта нема крипање, ниту итеми. Крипањето дава ХП рег(значи не голд) а наместо итеми има Boosts кои појачуваат атрибути на одредено време. Според мене после 30 партии све ќе постане монотоно...

глупости . . .
Да се надеваме дека дота 2 ќе биде бесплатна .

глупости . . .
Да се надеваме дека дота 2 ќе биде бесплатна .
woow колку добро аргументиран одговор даде еј браво.Барем пиши зошто мислиш дека моето мислење е глупо и зошто би требала да биде бесплатна? или работава е дај нешо да истресам на форум онака уз пат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom